Žagaram karjeras rekordi "Joventut" komandas zaudējumā Tenerifē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: FIBA.com

Latviešu basketbolists Artūrs Žagars sestdien guva 16 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, taču "Joventut" uzvarai viesos nepietika arī ar 90 gūtajiem punktiem.

Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" komanda viesos ar 90:96 (23:18, 19:15, 16:24, 32:39) atzina Tenerifes "Iberostar" pārākumu.

Žagars spēlēja tikai 17 minūtes un 51  sekundi, taču guva 16 punktus, grozā raidot visus trīs divpunktu metienus, divu no četriem "trejačiem" un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, sešreiz rezultatīvi piespēlēja, reizi kļūdījās, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes pretiniekam, iekrāja otru labāko efektivitātes koeficientu komandā 17, kā arī sasniedza labāko +/- rādītāju komandā 14.

Žagaram 16 punkti ir jauns ACB rekords, tāpat arī sešas piespēles un efektivitātes koeficients 17.

Rolanda Šmita pārstāvētā Barselonas komanda ar 17 uzvarām 21 spēlē turnīra tabulā ir pirmā, Badalonas vienība ar deviņiem panākumiem 22 mačos ir 14.vietā, Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar sešām uzvarām 20 spēlēs ieņem 15.pozīciju, bet Rodija Mačohas pārstāvētais Fuenlavradas "Montakit" klubs ar pieciem panākumiem 20 cīņās ir 17.vietā starp 18 klubiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu