Jevpalovam divas rezultatīvas piespēles AHL mačā; asistē arī Rubīns un Ābols

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Rocket de Laval/Facebook

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kamēr aizsargs Kristiāns Rubīns un uzbrucējs Rodrigo Ābols rezultatīvi asistēja pa vienai reizei.

Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" viesos ar 5:2 (2:0, 3:0, 0:2) pārspēja Jūtikas "Comets" komandu.

Jevpalovs piedalījās komandas otro un trešo vārtu guvumā, palīdzot no 1:0 panākt 3:0. Viņš tika atzīts par mača otro spēles zvaigzni, kā arī iekrāja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzbrucējs šosezon laukumā devies 50 spēlēs, kurās guvis astoņus vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles, bet pēdējos trīs mačos viņam ir trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles. Pagājušajā sezonā viņš 69 dueļos iekrāja 13+12.

Tikmēr Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" viesos ar 4:5 (1:1, 2:2, 1:2) piekāpās Bingemtonas "Devils".

Rubīns ar rezultatīvu piespēli izcēlās piecas minūtes pirms otrā perioda beigām, kad palīdzēja panākt 3:3. Viņš šajā mačā pa vārtiem nemeta un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Aizsargs šosezon 43 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Ābola pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" mājās ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Providensas "Bruins".

Ābols otrā perioda vidū palīdzēja panākt 1:0, bet pēc tam viesi guva trīs bezatbildes vārtus. Viņš šajā mačā trīsreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu.

Latvijas izlases uzbrucējs šosezon 33 spēlēs guvis sešus vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles. Šī viņam ir pirmā sezona AHL čempionātā.

"Rocket" ar 62 punktiem 59 spēlēs ieņem sesto vietu Ziemeļu divīzijā, kur septītā ar 59 punktiem 56 cīņās ir septītā. "Thunderbirds" ar 62 punktiem 58 spēlēs ieņem piekto vietu Atlantijas divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu