"Watford" pārtrauc "Liverpool" 44 nezaudēto spēļu sēriju

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienībai "Liverpool" sestdien pārtrūka 44 nezaudēto spēļu sērija vietējā čempionātā.

"Liverpool" viesos ar 0:3 (0:0) bezspēcīgi piekāpās "Watford" komandai.

Liverpūles futbolisti premjerlīgā cieta pirmo zaudējumu kopš pērnā gada janvāra.

Pirmos vārtus mājinieki guva spēles 54.minūtē, kad Ismaila Sarrs netraucēts saņēma piespēli un no aptuveni pusotra metra attālumā ieripināja bumbu tīklā. Sešas minūtes vēlāk senegāliešu futbolists pēc viesu rupjas kļūdas aizsardzībā nonāca viens pret Alisonu, otro reizi mačā pārspējot "Liverpool" vārtsargu.

Trešos vārtus "Watford" guva 18 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad "Liverpool" vēlreiz neveikli nospēlēja savā laukuma pusē. Alisons nespēja noorientēties situācijā un izgāja tālu no vārtiem, kas Trojam Dīnijām ļāva raidīt bumbu mērķī.

"Visu cieņu pretiniekiem, viņi to bija pelnījuši," pēc mača teica "Liverpool" aizsargs Virdžils van Dijks. "Mums nebija daudz vārtu gūšanas momentu, tāpēc ir jāuzlabo savs sniegums. Mēs to neaizmirsīsim, jo tāds zaudējums nav pieņemams. Zaudējumi sāpina. Gribam reabilitēties un to arī darīsim."

Tikmēr trešajā pozīcijā esošā Lesteras "City" piektdien viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās Noridžas "City". Mājiniekiem vienīgos vārtus guva Džamals Lūiss.

Vēl no vadošajām komandām Londonas "Chelsea" sestdien viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar "Bournemouth". Londoniešiem abus vārtus guva Markoss Alonso, kurš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu.

Vicelīderei un iepriekšējo divu sezonu čempioniem Mančestras "City" šodien bija jātiekas ar Londonas "Arsenal", taču Žuzepa Gvardiolas vadītā komanda svētdien Anglijas Līgas kausa finālā mēros spēkus ar Birmingemas "Aston Villa".

Premjerlīgas līderpozīcijā ar 79 punktiem 28 spēlēs ir "Liverpool" komanda, otrā ar 57 punktiem 27 dueļos ir Mančestras "City", bet tālāk ar 50 punktiem seko Lesteras "City". Pirmo četrinieku ar 45 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu