"Ārstu prognozes nav pozitīvas - bojājumi ir pārāk plaši." Poļu modele neprofesionāla tetovētāja dēļ zaudē redzi (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/anoxi_cime

25 gadus vecā poļu modele Aleksandra Sadovska vērsās pie tetovētāja ar neparastu lūgumu - iekrāsot acu ābolus. Tagad tetovētājam draud cietumsods, bet meitenei - redzes zudums, vēsta portāls "Postimees".

Tetovētājām draud brīvības atņemšana uz trim gadiem par Sadovskai veselībai nodarīto kaitējumu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anoxi_cime on

Sieviete sākusi sūdzēties par sāpēm uzreiz pēc procedūras veikšanas. Tetovētājs atbildējis, ka tas esot normāli un ka pēc kāda laika sāpēm vajadzētu pāriet. Viņš ieteicis vairāk lietot pretsāpju līdzekļus.

Ārsti ir zaudējuši cerības, ka Aleksandra varētu atgūt redzi. Pašlaik meitene neko neredz ar labo aci, taču drīzumā viņa varētu kļūt akla. Sadovska vēlējās līdzināties savam elkam - poļu reperim Popekam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anoxi_cime on

"Mediķu liktās cerības nav pozitīvas - radītie bojājumi ir pārāk plaši. Baidos, ka kļūšu akla. Tiesa, es negrasos sēdēt pagrabā un krist depresijā. Jā, tas ir ļoti skumji, bet dzīve turpinās," sacījusi pati modele.

Polietei ir veiktas trīs redzes atgūšanas operācijas, taču visas bijušas neveiksmīgas. Krāsvielas ir ietetovētas pārāk dziļi acu ābolos.

Pēc Aleksandras advokāta vārdiem, tetovētājs pats par šo procedūru neko daudz nav zinājis. Viņš lietojis tinti, kas paredzēta tetovēšanai uz ādas, nevis acīs. Meitene no viņa grasās piedzīt 350 tūkstošu eiro lielu kompensāciju par nodarīto veselības kaitējumu, bet tetovētājs savu vainu neatzīst.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu