Gudļevskim svarīga uzvara pār Bukarta komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis
Kristers Gudļevskis Foto: nord24.de/sport

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien palīdzēja Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandai izcīnīt svarīgu uzvaru Vācijas augstākās līgas (DEL) spēlē.

Brēmerhāfenes vienība mājās ar 3:2 (0:0, 2:2, 1:0) pārspēja uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvēto Diseldorfas EG.

Gudļevskis šajā nedēļas nogalē komandai palīdzējis izcīnīt sešus punktus, kas ir ļoti svarīgi, lai izslēgšanas turnīru sāktu no otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla. Svētdien viņš atvairīja 26 no 28 pretinieku mestajām ripām.

Gudļevskis šosezon DEL čempionātā aizvadījis 24 spēles, kurās vidēji ielaidis 2,68 vārtus un caurmērā atvairījis 90,47% metienu. Tikai piecos no šiem 24 mačiem "Fischtown Pinguins" nav tikusi pie punktiem.

Tikmēr Bukarts šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šosezon piedalījies 46 mačos, kuros guvis deviņus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Diseldorfas hokejisti ar 82 punktiem 50 spēlēs ieņem piekto vietu, kamēr Brēmerhāfenes komanda ar 81 punktu ir sestā, bet tuvākie sekotāji ir trīs punktus aiz muguras. Regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 52 spēlēm, sešām labākajām nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu