"Es ar meitām pavadu laiku labprātāk, nekā daru jebko citu." Aizkustinošākie Kobes Braienta citāti par ģimeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājis jau vairāk nekā mēnesis, kopš aizsaulē devās leģendārais basketbolists un mīlošais tēvs Kobe Braients. Nav noslēpums, ka Braients ļoti lepojās ar savu ģimeni. "Business Insider" ir apkopojuši aizkustinošākos Braienta citātus par viņa ģimeni.

"Esmu meiteņu tētis"

Sporta medija ESPN pārstāve Ella Dankana neilgi pēc traģiskās avārijas publiski dalījās ar stāstu par Braienta mīlestību pret savām meitām. Dankana ar leģendāro basketbolistu satikusies, būdama astotajā grūtniecības mēnesī. Braients žurnālistei vaicājis, ko viņa gaida. Kad sieviete atklājusi, ka gaida meitiņu, Braients, kuram pašam tobrīd bija trīs meitas, iedevis viņai "pieci" un paziņojis: "Meitenes ir labākās!"

Viņš arī ieteica sižetu vadītājai: "Esiet pateicīga, ka jums tiek sniegta šī dāvana, jo meitenes ir pārsteidzošas. Man būtu vēl piecas meitas, ja vien varētu. Es esmu meiteņu tētis."

Tajā pašā sarunā Braients arī atklājis, ka ir ļoti augstās domās par savas meitas Džiannas basketbola prasmēm: "Viņa ir monstrs! Viņa ir labāka, nekā es biju viņas vecumā."

Citā intervijā viņš atklājis galvenos iemeslus, kas meitu padarīja par topošo basketbola zvaigzni: "Man patīk viņas izziņas vēlme. Viņa ir ļoti zinātkāra. Pat saspringtās spēlēs, kuras iet "punkts punktā", viņa spēj atslēgties no mača un uzdot man ļoti specifisku jautājumu. Tas ir neierasti."

Pavadīja maksimāli daudz laika ar ģimeni

Braients dzīvību zaudēja traģiskajā helikoptera avārijā, bet šādu transportu viņš ikdienā izmantoja, lai pēc iespējas vairāk laika veltītu savai ģimenei. Sarunā ar bijušajiem pretiniekiem Metu Bārnsu un Stīvenu Džeksonu viņu podkāstā "All The Smoke" leģendārais basketbolists pat izteicās, ka par spīti neatlaidīga un pat nežēlīga spēlētāja reputācijai viņš mājās allaž bijis "mīļš kā rotaļu lācītis".

"Reiz atrados sastrēgumā un nokavēju skolas izrādi. Man bija jāatrod veids, kā es varētu turpināt ikdienas treniņus, nepazaudējot laiku, ko varu veltīt ģimenei. Tā es nolēmu iegādāties helikopteru," kādā intervijā 2018. gadā stāstījis Braients.

Tāpat vēl pagājušajā gadā leģendārais basketbolists citā intervijā atklājis, ka viņa prioritāte ir pavadīt maksimāli daudz laika ar meitām: "Es gribu būt pārliecināts, ka gadījumi, kad esmu prom no viņām [meitām], ir tikai tādi, no kuriem nevaru izvairīties."

"Es ar meitām pavadu laiku labprātāk, nekā daru jebko citu," teicis Braients.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprise family trip to Cabo for my bday #bryantbunch #40 #queenmamba #mambacitas

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Paraugs gan saviem, gan citiem bērniem

"Tev ir jādara tas, kas tev patīk. Man patīk stāstīt stāstus. Man patīk iedvesmot bērnus un nodrošināt viņus ar "instrumentiem", kas viņiem palīdzēs turpmākajā dzīvē," šā gada janvārī izteicies Braients.

Tāpat sporta leģenda atklājis, ka viņš kopā ar sievu Vanesu dara visu, lai atvasēm ieaudzinātu pareizu attieksmi pret darbu. "Mēs mēģinām iemācīt bērniem to, kā izskatās ekselence. Cenšamies meitenēm radīt izpratni par darba apjomu, ko ir nepieciešams izdarīt, lai sasniegtu patiesi augstāko līmeni," stāstījis Braients.

Priecājas par to, ka ir tēvs tikai meitenēm

"Man patīk tas, ka man ir tikai meitenes," sarunā ar Elenu Dedženeresu reiz izteicās Braients, kad viņa sieva Vanesa gaidīja pāra jau ceturto meitiņu. "Esmu ļoti, ļoti priecīgs par to, ka mums būs vēl viena meitene. Vanesa arī. Zinu gan, ka viņa vēlējās dēlu, lai viņš visu mūžu varētu būt mammas dēliņš. Skatīšos, vai varēšu ko darīt lietas labā."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu