Rīgas "Dinamo" nākamsezon būs pilnīgi jauns treneru sastāvs (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns, Edgars Masaļskis un Rīgas "Dinamo" hokejisti
Ģirts Ankipāns, Edgars Masaļskis un Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" kluba vadība otrdien paziņoja, ka tā neturpinās sadarbību ar pašreizējo treneru kolektīvu, līdz ar to nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā komandai būs citi treneri.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris šosezon bija Ģirts Ankipāns, viņam asistēja Edgars Masaļskis, Artis Ābols, Ronalds Ozoliņš, bet vārtsargu trenera amatu ieņēma Juris Klodāns.

Otrdien notika Rīgas "Dinamo" padomes un valdes paplašināta sēde. Tajā tika uzklausīts Ankipāna atskaites ziņojums par aizvadīto sezonu, kā arī tika analizēts komandas sniegums KHL 2019./2020. gada sezonā.

Padome izvērtēja treneru darbu, spēlētāju komplektāciju, komandas spēļu taktikas un citu jautājumu risināšanā aizvadītajā sezonā.

Komandas sniegumu aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" padome novērtēja kā neapmierinošu.

Padome nolēma nepagarināt darba līgumus ar aizvadītās sezonas komandas treneriem un uzdeva valdei mēneša laikā iesniegt priekšlikumus par kandidātiem uz Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera amatu.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

24 klubu konkurencē "Dinamo" ierindojās 23. vieta, ar līdz šim vismazāko punktu skaitu (41), vismazāk gūtajiem vārtiem (103), toties visvairāk zaudētajiem (187). Ar vissliktāko vairākumu visā KHL (11,0%) un ar pašu sliktāko mazākumu (74,8%).

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai nav izdevies sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu