"Par laimīgu lai sevi sauc, kas brauc no Bauskas nepiekauts." Jaunieši sarīko pamatīgu masveida kautiņu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Valsts policija (VP) pēc kautiņa Bauskā pārbaudījusi 34 jauniešu personības un sākusi 13 administratīvo pārkāpumu lietas par iespējamo narkotiku lietošanu.

Pirmdienas vakarā Bauskas iecirknī saņemta informācija par konfliktu starp vairākiem jauniešiem, kura laikā divas no konfliktā iesaistītajām personām guva miesas bojājumus. Tāpat bojātas divas konfliktā iesaistīto jauniešu automašīnas, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvalde.

Neilgi pēc tam likumsargi novērošanas kamerās pamanīja, ka dažādās vietās Bauskā pulcējas vairāki jaunieši, kuri arī pārvietojās pa pilsētas ielām, neizraisot nekādus likumpārkāpumus.

Lai uzzinātu, ar kādu nolūku viņi pulcējas, policisti pārbaudīja 34 jauniešu personības. Minētās pārbaudes laikā likumsargiem radās aizdomas par narkotisko un psihotropo vielu lietošanu, tāpēc uz medicīnas iestādi ekspertīzes veikšanai nogādāti 13 jaunieši, kā arī sāktas 13 administratīvo pārkāpumu lietas. Pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas tiks lemts par tālāko rīcību.

Savukārt par minēto konfliktu sākts kriminālprocess par huligānismu. Precīzi izraisītā konflikta cēloņi tiek skaidroti, tāpat nozīmēta ekspertīze miesas bojājumu smaguma noteikšanai.

Portāls "Apollo" sociālajā tīklā "Twitter" novēroja, ka dūru vicināšanas pēc kāda aculiecinieka teiktā esot aizvainošana internetā. Tikmēr vēl kāds aculiecinieks sacīja, ka kautiņā piedalījušies aptuveni 50 personas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu