Girgensons izceļas ar pozitīvu lietderības koeficientu "Sabres" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda otrdien spēja gūt tikai vienus vārtus, zaudējot Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) piekāpās Vinipegas "Jets" hokejistiem.

Girgensons arī šoreiz spēlēja kopā ar ierastajiem partneriem Kailu Okposo un Jūhanu Lāšonu. Šim trijniekam esot uz ledus tika gūti vienīgie "Sabres" vārti šajā mačā, Okposo un Lāšonam izceļoties ar rezultatīvu piespēli.

Girgensons uz ledus kopumā pavadīja 14 minūtes un 35 sekundes (trīs minūtes un 46 sekundes mazākumā), vienu reizi meta pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Latvietis bija viens no četriem hokejistiem "Sabres" sastāvā, kam šajā spēlē pozitīvs lietderības koeficients +1. Pārējiem tas bija neitrāls vai negatīvs.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs savā laukumā naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad uzņems Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins". 

26 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies visās 66 komandas spēlēs, kurās izcēlies ar 12 vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +3. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo ar 66 spēlēs iekrātiem 66 punktiem ieņem 13. pozīciju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu