""Knicks" ir visas līgas izsmiekls." Ņujorkas klubs zaudējis savu slavenāko fanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Spaiks Lī
Spaiks Lī Foto: EPA/Scanpix

Slavenais filmu producents Spaiks Lī ir bijis ilggadējs Ņujorkas "Knicks" atbalstītājs. Bet tagad neveiksmīgais Ņujorkas klubs ir zaudējis arī sava lojālākā fana uzticību, vēsta "New York Times".

Lī ir izteicies, ka viņš šosezon vairs neapmeklēs nevienu "Knicks" mājas spēli. Kā atklājis pats režisors starp viņu un kluba prezidentu Džeimsu Dolanu ir izveidojušās nesaskaņas par pirmdien notikušo pārpratumu.

Tiek ziņots, ka Lī mēģināja ieiet slavenajā "Madison Square Garden" pa ieeju, ko viņš izmanto jau pēdējos 30 gadus, bet apsardze viņu ir apturējusi. Lī ir atteicies izmantot citu ieeju, jo viņa biļete jau bijusi noskenēta. "Lūdzos, lai "Knicks" rādītu konkurētspējīgu sniegumu gaidāmajā spēlē. Šis bija pēdējais, ko gaidīju," izteicies Lī. 

"Ideja, ka Lī ir upuris, jo izmantoja ieeju, ko mēs viņam atkārtoti esam lūguši neizmantot, ir smieklīga. Skumji, ka Spaiks mēģina radīt nevajadzīgu drāmu," ar publisku paziņojumu nākuši klajā "Knicks" pārstāvji. Protams, atbilde bija arī pašam Lī: "Smieklīgi ir tas, ka "Knicks" ir visas līgas izsmiekls."

"Šī preses relīze ir absolūti meli. Fakts, ka viņi man ir atkārtoti lūguši izmantot citu ieeju, ir klaji meli. Zvēru pie sava brāļa un mātes kapa," turpinājis Lī.

Nobeigumā Lī pieskāries eksistencionāla rakstura jautājumiem: "Devos gulēt, domājot par to, vai pasaules slavenākajā arēnā manas dzīves laikā vēl tiks pacelts čempionu baneris. Negribu paredzēt nākotni, bet man jau ir 62. Cik laika man vairs ir atlicis?"

Nav šaubu, ka "Knicks" pēdējo sezonu laikā ir ievērojami iedragājusi savu reputāciju - gan sava ekstravagantā īpašnieka Dolana izdarību, gan pieņemto basketbola lēmumu dēļ. Šāds skandāls ar kluba ilggadēju kvēlāko fanu pavisam noteikti vēl vairāk aptraipīs reputāciju gan Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) fanu, gan potenciālo brīvo aģentu acīs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu