Pašmāju slavenības, kuras košāku pavasari meklē ārzemēs (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Kamēr Latvijā visi gaida dabas atmošanos, pašmāju slavenības devušās baudīt gan īstu ziemu, gan vasaras svelmi, protams, neaizmirstot dalīties ar kadriem no saviem piedzīvojumiem!

Luīze Salmgrieze

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stella really wanted an orange ? photo by @salmgrieze #peaceouteurope

A post shared by Luīze Salmgrieze-Câmpio (@luize_salmgrieze) on

Lauris Reiniks

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam alaikum! ??

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Alise Mičule

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blend with nature. Today I’m a tree

A post shared by A L I S E M I Č U L E (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

burvelīgs saulriets ?

A post shared by A L I S E M I Č U L E (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My happy place is being naked on the beach ?

A post shared by A L I S E M I Č U L E (@alisewild) on

Katrīna Puriņa-Liberte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gribēju šo bildi saukt - “krabēns svīst” ? bet vajag kaut ko “stilīgāku” ? vakar ļoti noguru no saules (to var redzēt pēc manas krāsas) bet šorīt jau es esmu atkal priecīgu sejiņu. Te es tagad sēžu, pēc rīta peldes savā villā un jogas @ The Practice Yoga , dzeru savus divus mīļākos šo laikapstākļu dzērienus - aukstu kafiju un aukstu arbūzu sulu un pusdienoju stilīgajā (jo šis ir viens no senākajiem un pieprasītākajiem spotiem ar vienām no labākajām brokastīm šajā rajonā) @ Crate Cafe [šādu scenāriju iesaku nošpikot kādu rīta cēlienu, kad esat Canggu]. ?‍♀️? Esmu iejutusies un godīgi sakot gribu, lai atvaļinājums nebeidzas vēl kādus trīs mēnešus. Es šodien jogā sapratu, kādēļ es tā mīlu Bali. Protams, man kā ķirzaciņai, svarīgi ir šie laikapstākļi, bet vēl man patīk, ka te nav tādu klasisku tūristu, te cilvēki brauc- sērfot, chillot vai garīgos meklējumos - jogot, meditēt, retrītos, garīgās ceremonijās. Biju tā noilgojusies pēc go with a flow vaiba - esmu pilnīgi iemīlējusies pasaulē. ? Sīkāk par manis pieminētajām vietām —> storijos. Bet sakiet man, kad es sāku besīt ar savu haipu par sauli un Bali, ja? ???

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tās krāsas!!!! Esmu tik ļoti savā atpūtas vietā ?Mēs Bali esam tikai otro reizi, bet es jau tagad saprotu visus tos cilvēkus, kuri šeit brauc katru gadu. Bali vaibā var iemīlēties no pirmā acu uzmetiena. Cilvēki ir super jauki un pretimnākoši. Te ir ļoti daudz austrāļu, bet man šķiet, vēl vairāk krievu, bet tas pat ir jauki, jo Tu vari sēdēt kafejnīcā un ienāk pazīstama krievu blogere, kurai seko Instagramā jau gadiem. Te ir arī daudz latvieši, īpaši šobrīd. Te par garlaicību nevar sūdzēties nekad. Es domāju, ka tas, kas te pievelk ir tas chill mood, kādu Eiropā, kur nu vēl Latvijā, noķert nevar ? Es šodien teicu draudzenei, ka laikam Latvijā visi ir ne ļoti smaidīgi, tieši tādēļ, ka mums nav daudz saules un vispār mes esam drīzāk strādīgā tauta, nevis chillotāji- es jau pati esmu totāla darbaholiķe un es ar to gribētu pārstāt lepoties ? Es ļoti gribētu aizbraukt uz Meksiku, Maldivām un Šrilanku, lai varētu salīdzināt, kur ir visskaistākā pludmale un vislielākais chill, bet man bail, ka tāpat katru reizi pēdējā brīdī nopirktu biļetes uz Bali. Tas ir tas pats kas ar Parīzi Eiropā, gribas kaut ko redzēt, bet tu vislaik atgriezies pie jau pārbaudītas un mīļas pilsētas. ? kā ir ar jums, mīļās sekotājas? Vai Tu esi bijusi Bali? Kādas ir Tavas mīļākas vietas te? Kura ir Tavprāt skaistākā pludmale (bez Latvijas) pasaulē? Kas ir Tava vieta, kur atgriezties? Ļoti daudz jautājumu, bet vispār es gribēju vēl jautāt, vai jums interesē manas mīļākās vietas Bali? Es te ar to telefonu mazāk, bet varētu kādu dienu uztaisīt Live, vai kādā postā apvienot to, ko vērts redzēt? Es gan priecātos arī par ieteikumiem no jūsu puses! #? noderēs daudziem! #bali #canggu #balilife #? sūtu jums sauli, mīļie draugi! ???????????????

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

Marta Grigale 

Aija Andrejeva 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lai skaista nedēļa draudziņi !!! ????♥️?? #srilanka ? - @jankabanka

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apgūstu vilni ?‍♂️ - ? #nindza #srilanka ? @jankabanka ?

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu