Visu sporta veidu sacensības Itālijā notiks bez skatītājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Sakarā ar koronavīrusa uzliesmojumu valstī, Itālijā visi sporta pasākumi vismaz mēnesi notiks bez līdzjutēju klātbūtnes, trešdien paziņoja Itālijas valdība. 

Tiek ziņots, ka bez skatītājiem klātienē visas sacensības Itālijā tiks aizvadītas vismaz līdz 3. aprīlim.

Itālijā līdz 15. martam jau slēgtas skolas un universitātes.

Rīkojums ietekmēs arī A sērijas futbola spēles, Pasaules kausa izcīņas kalnu slēpošanā pēdējās sacensības Kortīnā d'Ampeco no 18. līdz 22.martam un Itālijas Sešu nāciju turnīra regbijā spēli pret Angliju 14. martā Romā.

Trešdien dienas laikā "Covid-19" vīrusa dēļ Itālijas futbola dzīves organizatori nolēma atcelt Itālijas kausa pusfināla otro spēli starp futbola klubiem "Napoli" un Milānas "Inter". Tai bija jānotiek šajā ceturtdienā Neapolē. 

Kausa rīkotāji par šādu lēmumu izšķīrās pēc Neapoles puses lūguma.

Tāpat jau iepriekš Itālijā tika atcelti vēl vairāki lieli sporta pasākumi.

Uz Itāliju aizvadīt FIBA Eirolīgas spēli koronavīrusa dēļ nedevās arī Baltijas spēcīgākā basketbola komanda "TTT Rīga", kurai bija paredzēts mačs pret Venēcijas "Umana Reyer", kuru pārstāv Anete Šteinberga un Laura Meldere.

Ar "Covid-19" inficēto skaits Itālijā sasniedzis 3089 cilvēkus, bet no slimības mirušo skaits - 107, tas ir, aptuveni 3,5% no inficētajiem.

Savukārt 276 saslimušie ir atlabuši.

Slimnīcās atrodas 1641 pacienti, no tiem 295 intensīvās terapijas nodaļās. Savukārt 1065 inficētie, kam slimības simptomi ir vāji vai vispār nav novērojami, atrodas karantīnā pašu mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu