Itāļu astrologs atklāj katrai Zodiaka dāmai atbilstošāko lūpukrāsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lūpukrāsa signalizē par daudzām sievietes iezīmēm - stila izjūtu, garastāvokli, un, pēc astrologu domām, arī raksturu. Par to vēsta portāla "Vogue" krievu versija.

Auns

Enerģiskajam Aunam patīk siltas un sulīgas krāsas. Šīs ugunīgās zīmes pārstāvjiem ir lieliski piemēroti oranžie un sarkanie toņi, kas atbilst viņu Uguns elementam. Noteikti izmēģiniet koraļļu lūpu krāsu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Vērsis

Vērsis ir mērķtiecīgs, bet tajā pašā laikā ļoti romantisks. Tomēr maigi rozā toņi nav paredzēti Vēršiem - zīmei ir vairāk piemērota gaiši brūna un bēša lūpu pomāde. Ideālie toņi - kafijas vai šokolādes brūnie. Šādas krāsas bija īpaši populāras deviņdesmitajos gados, un tagad ir pienācis laiks atkārtot kādreizējā laikmeta modes kliedzienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Dvīņi

Šīs Gaisa zīmes pārstāvji izceļas ar brīnišķīgu humora izjūtu, ironiju un spēju risināt sarunu par jebkuru tēmu. Dvīnes vienmēr ir dzirkstošas kompānijas dvēseles, un, lai izceltos jebkurā komandā, viņām nepieciešama spilgta lūpu krāsa, piemēram, fuksijas tonis vai koši sarkana krāsa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Vēzis

Vēži ir emocionālas un ekscentriskas personības. Vēžiem būs piemēroti spilgti toņi. Produkta tekstūrai jābūt maigai un krēmīgai. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgs arī produkta aromāts. Ideāli - saldu augļu garša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Lauva

Ugunīgās Lauvas vienmēr cenšas atrasties uzmanības centrā. Tāpēc jūsu kosmētikas somā vajadzētu būt visām spilgtākajām krāsām un, protams, sarkanai. Nepietiek tikai ar "sulīgiem" toņiem - izvēlieties arī neparastu pomādes tekstūru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Jaunava

Jaunavas ir īstas perfekcionistes. Viņas precīzi zina, kas viņām ir piemērots, un reti pārsniedz pieļaujamo, arī kosmētikā. Šī zodiaka zīme nemaina savu krāsu paleti, kurā ietilpst lūpu krāsas rozā, persiku un bēšās nokrāsās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Svari

Svari lielu uzmanību pievērš savam izskatam. Ir svarīgi, lai šī gaisīgā zīme vienmēr izskatās perfekti un nevainojami. Tikpat svarīgi ir  nekļūdīties ar lūpu pomādes tekstūru - Svariem ir piemērots perfekts, vienmērīgs pārklājums, kas noturas visu dienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Skorpions

Impulsīvās Skorpiones var droši izvēlēties jebkuru tumšu lūpu krāsu. Burgundija, baklažānu tonis, violets, tumši brūns un pat melns - visi izskatīsies lieliski! Nebaidieties eksperimentēt un izvēlēties arī neparastākas krāsas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Strēlnieks

Strēlniecēm grims ir pašizpausmes veids. Jums nepatīk pieturēties pie ieteiktiem "rāmjiem", tāpēc labāk izvēlēties spilgtas, pamanāmas lūpu krāsas. Jebkuras krāsas no tumšas paletes, sākot ar bordo un beidzot ar tumšo šokolādi, izskatīsies lieliski. Viņām ir piemēroti arī caurspīdīgi lūpu spīdumi un lūpu balzami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Mežāzis

Šīs Zemes zīmes pārstāvji ir disciplinēti un nemīl riskēt, ja nav pārliecināti. Jūs dodat priekšroku kosmētikai dabiskos toņos, kurā ir viegls vai caurspīdīgs lūpu spīdums.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ūdensvīrs

Ūdensvīra domāšana liek viņiem iemiesot oriģinālākās un inovatīvākās idejas kosmētikā. Zīmes pārstāvju kosmētikas somā ir gaiši sarkana, violeta un pat tirkīza lūpu krāsa. Protams, šāda krāsa nav piemērota katrai dienai, taču jebkurā ballītē Ūdensvīrs noteikti būs uzmanības centrā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Zivis

Zivis ir sapņainas, sentimentālas un romantiskas. Galvenokārt viņām piemērots ir maigs un smalks koptēls, ko lieliski papildina visas rozā lūpu krāsu nokrāsas. Der absolūti jebkura pārklājuma faktūra - spīdīga, matēta vai satīna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu