Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Karsti ne tikai no drudža. Pieaugušo filmu vietnēs uzplaiksnī koronavīrusa temats (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Kamēr visa pasaule ar pamatotām bažām seko līdzi "Covid-19" vīrusa gājienam, erotisko filmu industrijas pārstāvji ir atraduši veidu, kā šo veselības krīzi izmantot savā labā, vēsta portāls "Vice".

Plašu popularitāti video guvis erotiska rakstura video straumēšanas vietnē "Pornhub". Tajā tiek attēlots, kā vīrietis aizsargtērpā klīst pa "pamesto Uhaņu", kamēr no dažādiem kaktiem viņam uzglūn saldkaislas daiļavas, kuras vēlas ar vīrieti stāties dzimumsakaros.

Video ir veidots no galvenā varoņa skatpunkta, kas mūsdienās ir īpaši populārs pieaugušo izklaides formāts, vēsta portāls.

Pasaulē "Covid-19" izplatījies vairāk nekā 60 valstīs un ar to saslimuši vairāk nekā 92 000 cilvēku.

Lielākais skaits saslimušo ir Ķīnā, kur upuru skaits pārsniedzis 3000. Visvairāk inficēšanās gadījumu Eiropā fiksēti Itālijā.

Pirmie saslimšanas gadījumi fiksēti Igaunijā, Dānijā, Nīderlandē, savukārt piektdien, 28. februārī, - arī Lietuvā un Baltkrievijā, savukārt Latvijā pirmais un pagaidām vienīgais saslimšanas gadījums konstatēts pirmdien, 2. martā.

Portāla "Vice" žurnālisti pēc īsas terminu meklēšanas attiecīga rakstura mājaslapās uzdūrušies vismaz 112 līdzīgas tematikas videoklipiem - tostarp arī ar tādiem nosaukumiem kā "Karstā māmiņa koronavīrusa karantīnā darīs visu, lai iegūtu zāles" un "Mīlēšanās karantīnas istabā".

"Man šķiet, ka cilvēkus piesaista "Covid-19" tematikas erotiskās filmas to pašu iemeslu dēļ, kādēļ bailīgi cilvēki mīl šausmu filmas - mēs visi meklējam lietas, kas liek mums novērtēt to, ka esam dzīvi," portālam komentējis kāds pornogrāfisko filmu aktieris.

Viņš minējis, ka "šis vīruss sēj izmisumu un bailes visā pasaulē. Šis ir veids, kā samierināties ar globāla mēroga krīzi".

Tikmēr citu erotisko filmu veidotāji ir izvēlējušies savos "Covid-19" tematikas video "iemānīt" arī skatītājam noderīgu informāciju par baiso slimību - kādā klipā partneri atturas no mīlēšanās 30 sekundes, lai apspriestu, kā veikt aktu drošībā no koronavīrusa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu