Žagars ar desmit punktiem sekmē "Joventut" uzvaru ULEB Eirokausa mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: Club Joventut Badalona @Penya1930/Twitter

Latviešu basketbolists Artūrs Žagars trešdien Spānijas pilsētā Badalonā guva desmit punktus Badalonas "Joventut" vienības labā, taču uzvara nepalīdzēja iekļūt ceturtdaļfinālā.

Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" vienība H grupas spēlē savā laukumā ar rezultātu 101:86 (17:16, 20:23, 30:31, 34:16) pārspēja Malagas "Unicaja". 

Žagars 18 minūšu un 49 sekunžu laikā laukumā realizēja vienu no diviem divpunktu un divus no trim trīspunktu metieniem, kā arī abus "sodiņus".

Vēl viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, pa vienai pārķertai un zaudētai bumbai, pa divām personiskajām piezīmēm un izprovocētiem pārkāpumiem pretiniekam, kā arī lietderības koeficients 13.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 20 punktiem bija Havi Lopess-Arostegi, bet viesiem 23 punktus guva Dario Brisuela.

"Joventut" vienībai otrajā posmā izdevās gūt trīs uzvaras, kas deva trešo vietu grupā.

Citā mačā otrdien Lietuvas "Rytas" ar Uvi Helmani treneru korpusā G grupas duelī mājās ar 83:75 (20:12, 23:15, 24:23, 16:25) apspēlēja Kazaņas "Unics".

Lietuvas komandā trīs spēlētāji guva pa 13 punktiem, bet "Unics" rindās 22 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Zeka Ogusta kontā.

"Rytas" komanda otrajā posmā izcīnīja trīs uzvaras sešās spēlēs un ceturtdaļfinālā neiekļuva.

Žanis Peiners ārstē savainojumu, un E grupas spēlē, kurā Belgradas "Partizan NIS" mājās ar 91:75 

(21:22, 24:17, 18:14, 28:22) apspēlēja Trento"Dolomiti Energia", nepiedalījās.

Uzvarētājiem Ognjens Jaramazs izcēlās ar 19 punktiem, kamēr viesiem 20 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Džastina Noksa rēķinā un "double-double" - 14 punkti un desmit rezultatīvas piespēles -, kā arī piecas pārķertas bumbas Ārona Krafta kontā.  

Peinera komanda otrajā posmā izcīnīja piecas uzvaras un grupā ieņēma pirmo vietu.

Ceturtdaļfinālā līdz divām uzvarām belgradieši spēlēs ar Kazaņas "Unics".

ULEB Eirokausā 24 komandas bija sadalītas četrās grupās, bet otro posmu sasniedza katras grupas četras labākās vienības, kamēr tālāk ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas divas labākās komandas. Izslēgšanas turnīrā ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls notiks sērijās līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu