Video Neuzmanīgi brauc un ignorē "STOP" zīmi. Rīgā divu automašīnu avārijā cietusi sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"STOP" zīme
"STOP" zīme Foto: Evija Trifanova / LETA

Ceturtdien, 5. martā, Rīgā, Maskavas forštates apkaimē, notika divu "Volkswagen" automašīnu sadursme, kā rezultāta cieta sieviete, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Ivans aptuveni pirms gada pārcēlās no Krievijas galvaspilsētas Maskavas uz Rīgu un joprojām cenšas pielāgoties jaunās dzīvesvietas infrastruktūrai. Vīrietis ceturtdien ap vieniem dienā iekāpa savā "Volkswagen" busiņā un virzījās pa Daugavpils ielu. Tuvojoties krustojumam ar Kalna ielu, Ivans neievēroja "STOP" zīmi un izraisīja nopietnu avāriju.

"Es virzījos un gandrīz apstājos, vienkārši, neviena te nebija. Turpināju kustību ar ātrumu 15…20 kilometri stundā. Jaunkundze brauca no otras puses un tā arī negadījums notika. Skumji, slikti, bet ko var darīt," raidījumam "Degpunktā" sacīja Ivans.

Aculiecinieki izsauca mediķus, kas apskatīja abu cietušo transportlīdzekļu vadītājus. Sieviete, kura sēdēja pie stūres zilajai "Volkswagen" automašīnai, pēc kāda brīža sajuta sāpes sprandas apvidū.

"Man nekas nenotika. Jaunkundze sākotnēji nebija cietusi, bet tagad it kā kakls sāp, kas ir saprotami pēc tāda trieciena. Es ceru, ka viss būs kārtībā," atklāja Ivans.

Taujāts par sadursmes iemesliem, Ivans atzīst, ka pie stūres nav bijis pietiekami uzmanīgs un brīdina arī citus autovadītājus ievērot piesardzību. Vīrietis min, ka krustojumā labākai redzamībai noderētu spogulis.

"Protams, visiem jābūt uzmanīgākiem un arī man bija jābūt uzmanīgākam, un viņai arī. Protams, tur ir zīme "STOP", man laikam bija jāapstājas. Šeit ir bīstama vieta, te visu laiku kaut kas notiek. Šeit vakar arī bija tāda avārija," piebilda "Volkswagen" busiņa šoferis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu