Mīloša māte un lieliska trenere - krievu MMA skaistule, kura apgāž stereotipus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Darja Nirkova ir Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) un pašaizsardzības cīņu turnīra čempione, kā arī trenere un četrus gadus vecas meitas māmiņa.

2019. gads cīkstonei izvērtās lielisks - viņai izdevās kļūt par Krievijas pašaizsardzības cīņu turnīra čempioni, kā arī viņa kļuva par šīs cīņas mākslas čempioni Āzijas kontinentā un arī pasaules kausā. Pēc tam 28 gadus vecajai sportistei tika piešķirts šī sporta starptautisks Meistara tituls.

Ar šādiem panākumiem Nirkova izpelnījās uzaicinājumu uz Krievijas amatieru MMA čempionātu, kurā viņa arī triumfēja svara kategorijā līdz 47,6 kilogramiem.

Cīkstone ne tikai trenējas pati, bet arī regulāri strādā ar bērniem dzimtajā Kiseļovskas pilsētā. Nirkovas vadībā pie panākumiem un apbalvojumiem tikuši jau daudzi cīkstones audzēkņi.

Nirkova par treneri strādā jau 10 gadus. Kad viņai bija vien 18 gadi viņa šo karjeru uzsāka ar vēlmi gūt papildus ienākumus. Kā izteikusies pati sportiste, viņai no sākuma bijušas lielas problēmas ar autoritātes izkarošanu, kas cīkstonei pat nopietni licis apsvērt šādas karjeras pamešanu. Tomēr viņai izdevies iemantot bērnu cieņu.

Kādā intervijā ar vietējiem medijiem Nirkova atklāja, ka ar cīņas sportu sākusi nodarboties pavisam vienkāršā iemesla dēļ - rajonā, kurā viņa dzīvoja, neesot bijis nekas cits ar ko nodarboties. 13 gadu vecumā viņa pirmo reizi aizgājusi uz sporta zāli un tā arī to neesot pametusi.

"Iemīlējos tajā vietā. Katru dienu uz turieni skrēju ar lielu prieku, neskatoties uz pretenzijām no manu vecāku puses," izteikusies Nirkova.

Papildus trenera darbam un cīņas sportam, Nirkova ir arī mīloša māte savai četrus gadus vecajai meitiņai. Tāpat krievu cīkstone ir arī ļoti aktīva "Instagram" lietotāja. Viņas kontam, kurā cīkstone regulāri publicē kadrus no treniņiem un ikdienas dzīves, seko vairāk nekā 3000 lietotāju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мы все чего-то ждём. Ждём, когда наступит Новый год, ждём своего дня рождения, ждём каникул, отпуска. Кто-то уже ждёт тот долгожданный день, когда перед глазами будет море и жаркая погода, а не вот это все. Мы ждём пятницу-субботу и радуемся, что неделя пролетела очень быстро. А ведь не неделя так быстро пролетает, быстро пролетает наша жизнь. В которой мы не ценя каждого дня, часа, секунды живем от праздника до праздника. От выходных до выходных...?

A post shared by Дарья Олеговна Ныркова (@darya2101olegovna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лето в зиму ?? @park_hotel_avrora

A post shared by Дарья Олеговна Ныркова (@darya2101olegovna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✋?всем спорта .

A post shared by Дарья Олеговна Ныркова (@darya2101olegovna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✋??

A post shared by Дарья Олеговна Ныркова (@darya2101olegovna) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu