"Dzīvoju melos." Sieviete tikai pēc diviem gadiem atklāj, ka rūpīgi lolotais sukulents bijis no plastmasas (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: unsplash.com

ASV kāda sieviete divu gadu garumā ar lielu apņēmību kopusi savu augu, līdz kādā dienā viņu atskārta, ka visas ieguldītās pūles ir bijušas veltas, jo perfektā stāvoklī saglabātais sukulents bijis mākslīgs, vēsta "Business Insider". 

Ir patīkami redzēt, ka tevis mīļākais augs, kura lološanā esi regulāri esi ieguldījis rūpes, ir perfektā stāvoklī. Visticamāk, šoks par faktu, ka augs nav īsts, ir vēl lielāks.

Tieši šāda situācija piemeklējusi Kalifornijas iedzīvotāju Šeliju Vilksu, kura tikai pēc diviem gadiem sapratusi, ka viņas "perfektais" augs sukulents nav īsts.

24 gadus vecā sieviete jauno "augu" saņēmusi dāvanā pēc tam, kad viņas iepriekšējais sukulents gāja boja. Kā izteikusies pati saimniece, viņa bijusi apņēmības pilna nepieļaut vēl viena auga bojā eju.

Jaunā sieviete jauniegūto augu novietojusi virtuvē un izstrādājusi arī speciālu laistīšanas plānu.

"Ja kāds vēlējās apliet manu sukulentu es kļuvu aizkaitināta, jo ļoti vēlējos pati parūpēties par to. Es ar to ļoti lepojos. Tas bija krāšņs, skaists, kopumā, perfekts augs. Es mīlēju savu sukulentu," stāstījusi Vilksa.

Meli atklājās, kad kādā dienā sieviete gribēja loloto augu pārstādīt lielākā vāzē: "Nolēmu, ka ir laiks to pārstādīt. Atradu pašu skaistāko vāzi, kas perfekti derēja sukulenta izmēram. Tad nu devos augu izņemt no trauka, kurā tas oriģināli bija "iestādīts" un sapratu, ka tas nav īsts!"

"Sava sukulenta kopšanā ieguldīju tik daudz laika. Mazgāju tā lapas. Darīju visu, lai tas izskatītos perfekti un beigās izrādās, ka tas nav īsts. Pēdējos divus gadus dzīvoju melos," turpinājusi Vilksa.

Tiesa, viltus sukulents sievietē pamodinājis "zaļo īkšķīti", jo viņa iegādājusies vēl vairākus augus, kurus kopj vēl šodien.

Nav šaubu, ka viltus sukulenta patiesā materiāla atklāšana Vilksai bija liela vilšanās, bet viņa atklājusi, ka tas arī turpinājumā lepni stāvēs savā jaunajā podā, gozējoties pie virtuves loga.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu