Sestdienas horoskops: 7. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 7. martam.

AUNS Saskarsmē ar tuviniekiem būsi manāmi subjektīvs, akcentēsi tikai savu viedokli, tā īsti nevēlēsies ieklausīties cita viedoklī. Lai neradītu nevajadzīgus strīdus, labāk paturi savu viedokli pie sevis!

VĒRSIS Šoreiz būs nedaudz grūtāk atslēgties no ikdienas nebūšanām. Iespējams, mīļotais cilvēks palīdzēs rast veidu, kā tev ātrāk aizmirst par darbu un ļauties dzīves baudīšanai. Vakarā droši vari doties izklaidēties.

DVĪŅI Oma būs cieši saistīta ar atmosfēru ģimenes dzīvē. Ja attiecībās ar tuviniekiem valdīs saskaņa, tad dienu varēsi uzskatīt par izdevušos. Šis nav piemērotākais brīdis, lai dotos pēc lielākiem pirkumiem.

VĒZIS Vēlēsies būt sabiedrībā, redzēt sev apkārt radošus, dzīvespriecīgus cilvēkus. Viegli sapratīsies ar gados jaunākajiem. Nav izslēgts, ka neformālā atmosfērā tev izdosies izveidot noderīgus kontaktus.

LAUVA Enerģija tev plūdīs vai pāri malām. Ja uz darbu nebūs jādodas, aktīvi rosīsies pa māju, uzkopsi, labiekārtosi to. Savukārt tās Lauvas, kuras sauks profesionālie pienākumi, apliecinās sevi godam!

JAUNAVA Meklēsi iespēju pabūt vienatnē, tikt skaidrībā ar savām emocijām, vēlmēm. Galvenais, neļaujies grūtsirdībai, nodarbini prātu ar bezrūpīgākām nodarbēm, kā nākas atpūtini nervu sistēmu!

SVARI Veiksme smaidīs attiecību lietās. Nav svarīgi, vai esi kopā ar otro pusīti nesen vai ilgāku laiku, tu pratīsi kopdzīvē vairot kaislības, romantiku un interesi vienam par otru erotiskajā plānā.

SKORPIONS Neļauj stūrgalvībai, principiālajai nostājai radīt sarežģījumus, domstarpības ar mājiniekiem. Uzklausi tuvinieku viedokli, necenties uzspiest savas domas, esi pielaidīgāks, pretimnākošāks.

STRĒLNIEKS Būsi apmierināts ar dzīvi. Optimistiskā nostāja, lieliskā humora izjūta veicinās apkārtējo interesi par tevi. Šis ir piemērots brīdis, lai apmeklētu saviesīgus pasākumus, paplašinātu domubiedru loku.

MEŽĀZIS Prātu nodarbinās materiālas dabas jautājumi. Nav izslēgts, kāds parādnieks nevēlēsies kārtot savas saistības, kas arī darīs tevi bažīgu. Astroloģiskā situācija gan saka priekšā, ka viss izvērtīsies tev par labu!

ŪDENSVĪRS Nedēļas laikā uzkrātais uztraukums, nogurums šobrīd liks manīt par sevi. Dienas pirmajā pusē oma nebūs no labākajām. Taču vakarpusē izdosies sasniegt bezrūpīgāku, jautrāku nostāju.

ZIVIS Vēlēsies sagādāt prieku, gandarījumu ne tikai sev, bet arī tuviniekiem. Lai panāktu cerēto, būsi gatavs uz daudz ko. Iespējams, nolemsi sarīkot nelielas viesības, uzaicināsi tuvākos draugus, paziņas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu