Video ⟩ Patrulējot Pļavniekos, policisti notver profesionālu auto zagli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Rīgā, Pļavnieku rajonā, patrulējošie policisti sastapās ar profesionālu auto zagli, kurš centās nozagt kādu "BMW" markas mašīnu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Policisti patrulēja Pļavnieku iekšpagalmos un pie kādas ielas malā stāvoša "BMW X5" pamanīja divus aizdomīgus tipus, kuri savukārt, pamanot likumsargus, nozuda.

"Nekavējoties tika uzsākta sekošana, pakaļdzīšanās. Vienam no šiem bēgošajiem vīriešiem izdevās pazust no policijas darbinieka redzesloka. Savukārt otrs ieskrēja tuvākajā mežā," raidījumam "Degpunktā" atklāja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš.

Tumsā un biezajos krūmos likumsargam izdevās vienu no bēgošajiem panākt un aizturēt. "Dodoties jau atpakaļ uz notikum vietu, kur vīrieši tika pamanīti, policijas darbinieki konstatēja, ka "BMW" ir uzlauzta slēdzene, ir atvērti visi četri logi, un viss liecināja par to, ka ir pretlikumīgi veiktas šīs darbības," norāda Bērziņš.

RPP pārstāvis sacīja, ka uz notikuma vietu tika izsaukta arī Valsts policija. Tāpat noskaidrojies, ka aizturētais jau iepriekš nonācis likumsargu redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem. Pie vīrieša tika atrasti dažādi priekšmeti, kas paredzēti šādu darbību veikšanai.

Policija arī noskaidroja, kas ir transportlīdzekļa īpašnieks, ar viņu sazinājās. Pēc īsa laika cietusī persona ieradās un devās uz iecirkni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu