Iepazīsties ar interneta sensāciju korgiju Maksīni - suņuks, kurš dievina braukāt Ņujorkas metro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/madmax_fluffyroad Verified

Ņujorkas iedzīvotājs Braiens Reisbergers šķietami ir parasts puisis, kuram pieder korgija šķirnes suns vārdā Maksīne. Kādu dienu Braienam vajadzēja pārvietoties ar sabiedrisko transportu, taču pēc likumiem dzīvniekus tajā drīkst pārvadāt tikai pārnēsājot. Tā nu viņš ielika Maksīni mugursomā un suņuks iemantoja lielu popularitāti, vēsta portāls "The Dodo".

Šobrīd Maksīnei "Instagram" kontā ir vairāk nekā 330 tūkstoši sekotāju. Daudzi redzot kā Braiens pārvadāja Maksīni iedvesmojās no viņa un turpina arī paši pielietot šādu dzīvnieku transportēšanas veidu.

Braiens atklāj, ka strādā ofisā, kurā ir atļauts uzturēties suņiem. Viņš saka, ka ar metro pārvietojas katru dienu, tādēļ korgijs dodas viņam visur līdzi.

Sākotnēji amerikānis Maksīni turēja rokās, taču ar laiku saprata, ka viņa ir pieradusi pie mugursomas. Bijušas reizes, kad suns aizmidzis braucot sabiedriskajā transportā. Braiens sāka to iemūžināt un dalīties ar saviem video "Instagram".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Maxine the Fluffy Corgi (@madmax_fluffyroad) on

Suņuks ātri kļuva populārs "Instagram" vietnē. Pavisam nesen Braiens arī sācis lietot "TikTok", kuros arī redzama Maksīne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Maxine the Fluffy Corgi (@madmax_fluffyroad) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu