Ābolam rezultatīva piespēle AHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Springfield Thunderbirds/Facebook

Latvijas izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, viņa pārstāvētajai Springfīldas "Thunderbirds" ciešot zaudējumu.

"Thunderbirds" mājās ar rezultātu 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) piekāpās Providensas "Bruins" hokejistiem.

Ābols asistēja komandas pirmajos vārtos, otrā perioda septītajā minūtē palīdzot panākt 1:2. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem un to noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latviešu uzbrucējs šosezon laukumā devies 35 spēlēs, kurās guvis sešus vārtus, veicis 15 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Tāpat zaudējumu savā laukumā cieta aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) atzina Sirakjūsas "Crunch" pārākumu. 

Rubīns šajā duelī statistikas ailēs neatzīmējās, bet kopumā šajā sezonā viņš 46 spēlēs guvis divus vārtus, veicis 12 rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Thunderbirds" ar 63 punktiem 60 spēlēs ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā, bet "Marlies" ar 63 punktiem 60 cīņās ir septītā Ziemeļu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu