Ķīnā un Dienvidkorejā samazinājies koronavīrusa jauno inficēšanās gadījumu skaits

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Ķīnā un Dienvidkorejā samazinās no jauna konstatēto inficēšanās gadījumu ar jauno koronavīrusu skaits, liecina valsts iestāžu pirmdien, 9. martā, publiskotā statistika par iepriekšējo diennakti.

Ķīnā aizvadītajā diennaktī  inficēšanās konstatēta 40 cilvēkiem un 22 cilvēki ar koronavīrusa izraisīto slimību "Covid-19" miruši. Tas ir mazākais no jauna inficējušos skaits vienas dienas laikā, kopš Ķīna 20.janvārī sāka publiskot šo statistiku.

Līdz ar to kopējais inficējušos skaits Ķīnā pieaudzis līdz 80 635, bet nāves gadījumu skaits palielinājies līdz 3119.

Šī statistika neietver Ķīnas īpašo administratīvo rajonu Honkongu, kur pagājušajā diennaktī  no jauna konstatēti pieci inficējušies, līdz ar to kopējais inficējušos skaits sasniedzis 114. Honkongā aizvadītajā diennaktī ar "Covid-19" miris viens cilvēks, līdz ar to kopējais mirušo skaits pieaudzis līdz trim.

Dienvidkorejā pagājušajā diennaktī konstatēti 248 jauni inficēšanās gadījumi jeb mazākais skaits vienā dienā konstatētu inficējušos divu nedēļu laikā. Līdz ar to kopējais inficēto skaits palielinājies līdz 7382.  Viens cilvēks miris, un kopējais mirušo skaits sasniedzis 51.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu