Ābols izceļas ar diviem rezultativitātes punktiem un izpelnās trešās zvaigznes godu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Springfield Thunderbirds/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, par ko saņēma trešās zvaigznes godu, kaldinādams Springfīldas "Thunderbirds" panākumu.

"Thunderbirds" savā laukumā ar 4:1 (1:0, 0:1, 3:0) uzvarēja Hārtfordas "Wolf Pack".

Ābols rezultatīvi piespēlēja savas komandas pirmo vārtu guvumā, kā arī pats izcēlās, panākdams 3:1. Uzbrucējs kopumā izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3, kas bija labākais komandā. Par šādu sniegumu viņš izpelnījās spēles trešās zvaigznes godu.

Uzbrucējs šosezon 36 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles, iekrājot lietderības koeficientu +7. Viņš rezultativitātes punktu nopelnīja jau otro spēli pēc kārtas.

Šosezon viņš vismaz divus punktus vienā spēlē nopelnījis četras reizes.

Pirmdien neviena no latviešu pārstāvētajām komandā laukumā nedosies, bet otrdien spēle paredzēta Matīsa Kivlenieka pārstāvētajai Klīvlendas "Monsters".

Springfīldas komanda ar 65 punktiem 61 spēlē Austrumu konferencē ieņem 11.vietu un vien par četriem punktiem atpaliek no pirmā astotnieka, kas garantē iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu