"Netīrās žurkas." Makgregors aizstāv sieviešu cīkstones un uzbrūk Nurmagomedova draugam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē lielisku piecu raundu cīņu aizvadīja Joanna Jendžeičeka un Veili Ženga. Pēc dueļa Habiba Nurmagomedova draugs Islams Makačevs savā "Twitter" kontā par notikušo publicēja visnotaļ diskriminējošu komentāru. Protams, iespēju aizvainot Nurmagomedova "nometni" nelaida garām Konors Makgregors.

"UFC 248" cīņu vakara ietvaros norisinājās viens no visu laiku spilgtākajiem jaukto cīņas mākslu (MMA) dueļiem - ķīniete Veili Ženga cīņā pret polieti Joannu Jendžeičeku ar dalītu tiesnešu lēmumu nosargāja savu titulu svarā līdz 52 kilogramiem.

Pēc cīņas savā "Twitter" kontā Nurmagomedova publicēja ierakstu, kurā paziņoja, ka "šis nav sieviešu sports". Vēlāk cīkstonis to, protams, izdzēsa, bet kāds fans bija pamanījies publicēt ekrānuzņēmumu, uz ko arī reaģēja īru cīkstonis Konors Makgregors.

"Absolūts kretīns. Pieķerts steroīdu lietotājs, kurš darīs visu, lai izvairītos no saskarsmes un apturētu cīņu. Šāds cilvēks atļaujas nomelnot vienu no visu laiku labākajām cīņām, ko sagādāja mūsu sieviešu cīkstones. Šie mazie Gremlini! Netīrās žurkas. Viņi ir apkaunojums cīņas sportam," savā "Twitter" kontā rakstījis Makgregors.

Atbildi parādā nepalika arī Nurmagomedovs, kurš savā "Twitter" kontā publicēja attēlu, no viņa un īra cīņas ar virsrakstu "Palīgā".

Pēdējā laikā MMA pasaulē arvien vairāk spekulāciju parādās par to, ka Makgregors savu nākamo cīņu varētu aizvadīt tieši pret Habibu Nurmagomedovu. Tiesa, tas nevarētu notikt ātrāk par septembri, jo krievu cīkstonim 18. aprīlī ir rezervēta titula izstāvēšana pret Toniju Fergusonu, bet pēc tam viņš uzsāk ramadānu, kas ilgst mēnesi. Vairumā gadījumu cīkstoņiem, lai sagatavotos cīņai ir nepieciešami aptuveni četri mēneši.

Konors Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus, savukārt Nurmagomedovs 28 cīņās ir palicis nepārspēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu