Piecas Zodiaka pārstāves, kurām nederēs standarta "romantiskās" dāvanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Bieži vien tiek uzskatīts, ka pilnīgi visas sievietes ir neglābjamas romantiķes, kas ik dienu sapņo par rožu pušķiem un milzu plīša lāčiem. Krievu astroloģe Marina Mešerskaja atklāj, ka tā nebūt nav un dod padomus, kā iepriecināt Zodiaka pragmatiķes.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm, pēc astroloģes domām, klasiskas romantikas izpausmes ir pilnīgi vienaldzīgas - viņas krietni vairāk priecāsies par kaut ko ikdienā noderīgu. Tā kā zem šī zvaigznāja dzimušās ir ļoti komunikablas, viņām patiks viss, kas ļauj sazināties ar citiem - sākot no telefona un beidzot ar parastākajām galda spēlēm.

Jaunava

Racionālās un aprēķina pilnās Jaunavas labi zina, ko vēlas, tādēļ vīrietim, kurš vēlas viņas iepriecināt, noteikti vajadzētu uzzināt viņu viedokli, lai nenošautu greizi. Astroloģe min, ka, ja gadījumā kungs nespēj saņemties uz tik tiešu jautājumu, šajā zvaigznājā dzimušās spēs novērtēt dāvanas, kas saistītas ar veselību un pašsajūtas uzlabošanu.

Skorpions

Noslēpumainās un neaprēķināmās Skorpiona zīmes pārstāves bieži vien pašas nemaz nezina, ko vēlas, taču ir diezgan skaidrs, ka viņas nenovērtēs banālas un nepārdomātas dāvanas. Mešerskaja min, ka šīs dāmas var iepriecināt arī kabatas nazis vai boksa cimds, tādēļ nevajadzētu baidīties no eksperimentiem!

Mežāzis

Šīs uz karjeru un pašizaugsmi tendētās dāmas ir īpaši racionālas un praktiskas - visi dāvinātie nieciņi un kartītes pēc pāris stundām nonāks tālākās atvilktnes dziļākajā stūrī. Kā iepriecināt zem šī zvaigznāja dzimušo? Zvaigžnu pazinēja uzskata, ka labākā izvēle ir kaut kas, kas ļaus šai sievietei sasniegt savus mērķus.

Ūdensvīrs

Astroloģe atkāj, ka Ūdensvīra zīmes dāmas mīl vienkāršību un orģinalitāti - viņas nebūs priecīgas par tulpju pušķi, bet ļoti novērtēs, piemēram, lidojumu ar gaisa balonu vai izbraucienu ar laivu. Šīs oriģinālās sievietes mīl pārsteigumus!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu