"Vīrietis bez sievietes ir kā maize bez desas." Andris Kivičs Sieviešu dienā sveic Latvijas dāmas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Apollo kolāža

8. martā visām Latvijas dāmām savdabīgu sveicienu Starptautiskajā sieviešu dienā veltīja mūziķis Andris Kivičs.

Kivičs savā "Facebook" kontā bija izveidojis video tiešraidi, kurā bija redzams braucot auto un veltīja visām Latvijas sievietēm sveicienu 8. martā.

"Mīļās sievietes, tiešām gribu jūs no visas sirds apsveikt Starptautiskajā sieviešu dienā. Jūs ir jāciena, jāmīl un jālolo katru dienu, bet reizi gadā ir tas 8. marts, Sieviešu diena. Un es gribētu no savas puses jūs sirsnīgi apsveikt," apsveikumu iesāka Kivičs.

Sveiciena turpinājumā mūziķis aicināja visus vīriešus, kuri bija pieslēgušies "Facebook" kontā translētajam video, aizdomāties par to, kāda būtu dzīve bez dāmām: "Pamostamies mēs visi no rīta un nav nevienas sievietes pasaulē. Nu, gejiem tas, protams, ir vienalga, bet "normālajiem" džekiem tā ir katastrofa."

"Nav jēgas pelnīt. Nav jēgas... neko darīt. Nav jēgas kačāties, jo īstenībā vīrieši jau lielāko daļu no visa dara sieviešu dēļ," vīriešu dzīvi bez sievietēm turpināja ieskicēt dziedātājs.

Kivičs arī atklāja, ka kādreiz strādājis trenažieru zālē un, kad uzdevis puišiem jautājumu, kādēļ viņi trenējas, atbilde vairumā gadījumu bijusi: "Lai patiktu meitenēm."

Tāpat mūziķis nāca klajā arī ar savdabīgu novērojumu: "Esmu pamanījis, ka viss labais ir sieviešu dzimtē. Saule, bauda, nauda. Savukārt vīriešu dzimtē - cirvis, āmurs, ķieģelis, alus. Viss brutālais." 

"Sievietes ir tās, kas ienes gaismu mūsu dzīvē, izkrāso un padara to interesantu," turpināja Kivičs. "Mēs, sievietes, bez jums esam idioti, nulles, stulbeņi. Vīrietis bez sievietes ir kā puķe bez ūdens, maize bez desas, nakts bez miega. Vīrietis bez sievietes ir kā dziesma bez melodijas un akords bez stīgām. "

Kāds no video skatītājiem komentāros norādījis, ka vīrietis bez sievietes ir kā Andris bez vannas.

Video tiešraidi Kivičs noslēdza tieši ar teicienu: "Sievietes no tūkstoš tonālajiem krēmiem atšķirs pareizo, bet lohu no sakarīga džeka atšķirt nemāk."

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu