Otrdienas horoskops: 10. marts (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 10. martam.

AUNS Domās būsi tālu no reālās pasaules. Iespējamas problēmas darba jautājumos, it īpaši saskarsmē ar augstākstāvošajiem. Rūpīgāk ieklausies līdzcilvēkos, nerīkojies mirkļa emociju vadīts!

VĒRSIS Vari droši veikt visu veidu aprēķinus, kārtot ar grāmatvedību saistītas lietas, izdarīt pasūtījumus un nodarboties ar informācijas apmaiņu. Pēc darba ieteicams nedaudz pasportot.

DVĪŅI Ne par ko negribēsi uzņemties darbus, kuri uzliek ilgstošas saistības, pārlieku lielu atbildības nastu. Labvēlīgs laiks Dvīņiem, kuri darbojas tirdzniecībā. Attiecībās ar mājiniekiem būsi mīļš un jautrs.

VĒZIS Savos uzskatos būsi diezgan nenoturīgs, līdz ar ko radīsi zināmu neuzticēšanos sadarbības partneros. Taču tavs glābiņš būs teicamā intuīcija, kas palīdzēs nogludināt visus nelīdzenumus.

LAUVA Ar dusmu palīdzību pavisam noteikti neko neatrisināsi. Labāk nomierinies un vēsu prātu apdomā savu tālāko rīcību! Dažubrīd vari nonākt nelielās pretrunās ar saviem apgalvojumiem.

JAUNAVA Šobrīd lielu nozīmi spēlēs profesionālās zināšanas, praktiskā pieredze, it sevišķi tas attiecas uz juristiem. Ja apdomāsi katru gājienu, apzināsies varbūtējās sekas, tava autoritāte ievērojami pieaugs.

SVARI Rīta puse ir piemērota sabiedriskajām aktivitātēm. Tev izdosies viegli uzlabot attiecības ar kolēģiem, ģimenes locekļiem. Pēcpusdiena ir piemērota finansiālajiem darījumiem, plānošanai.

SKORPIONS Liela daļa Skorpiona zīmes pārstāvju var krist galējībās. Proti - būt pārlieku piesardzīgi vai arī izrādīt neraksturīgi vieglprātīgu attieksmi. Šodien nevajadzētu kārtot juridiskās lietas.

STRĒLNIEKS Tev piemitīs apskaužama izturība. Spēsi pieņemt pareizos lēmumus. Tiekoties ar lietišķām personām, ātri vien gūsi vēlamo rezultātu. Attiecībās ar ģimenes locekļiem atturies no pavēlnieciska toņa.

MEŽĀZIS Būsi uzmanīgs un apķērīgs naudas lietās. Labā oža uz izdevīgiem darījumiem tevi šodien noteikti nepievils. Nevajadzētu pārāk izdabāt savu atvasīšu iegribām, bet būt stingrākam savā nostājā.

ŪDENSVĪRS Darbīga diena, kurā nāksies krietni vien papūlēties. Attiecībās ar kolēģiem atturies no dzēlīguma, mēģini būt smaidīgāks un dzīvespriecīgāks. Mīlas dzīvē nav izslēgti negaidīti pavērsieni.

ZIVIS Nemitīgi mainot savus uzskatus, līdzcilvēkos vari ātri vien radīt sašutumu un manāmu neizpratni. Iespējams, piedalīsies darba pārrunās. Koncentrējies uz sarunas tematu un nefilozofē par blakuslietām!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu