Kiviču pāris paziņo par pārmaiņām dzīvē (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas skandalozo pāri Lieni un Andri Kiviču atkal gaida pārmaiņas. Tā savā un sievas Lienes kopējā "Instagram" kontā publicētā video pavēstījis Kivičs.

Pāris savā kopīgajā "Instagram" profilā publiskojuši video, kurā nogādā maisus ar mantām "Latvijas Humānās palīdzības centrā". Kivičs labdarībai nodevis maisus, kuru saturs, pēc viņa paša teiktā, ir vismaz 1000 eiro vērts.

"Mēs vienkārši tūlīt pārvācamies," nododot nevajadzīgās mantas "Latvijas Humānās palīdzības centra" darbiniecēm par gaidāmajām pārmaiņām dzīvē paziņoja Kivičs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Tāpat Kiviču pāris publicējuši arī video ar to, kā viņi nogādā vairākas grāmatas Šampētera filiālbibliotēkā. "Veikalos grāmatas ir nenormāli dārgas. Dodam prom gandrīz 100 foršas, izlasītas grāmatas piemājas bibliotēkai, lai cilvēki lasa bez maksas," pie savā "Instagram" kontā publicētā video atzīmējis Kiviču pāris.

Vēl nesen izsolē par uzturlīdzekļu nemaksāšanu nonāca Lienes Kivičas dzīvoklis, kurā šobrīd dzīvo gan Andris, gan Liene. Tiesa, aizvadītajā nedēļa kļuva zināms, ka dzīvokļa izsole tomēr ir pārtraukta.

Foto: Publicitātes foto

Sarunā ar portālu "Apollo" zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis atklāja, ka, izsoles pārtraukšanai varējuši būt vairāki iemesli: "Parādsaistības ir nokārtotas, saņemts kreditora iesniegums atlikt izpilddarbības vai arī kreditora iesniegums pārtraukt izpildlietvedību kā tādu."

Kā zināms, Lienei no laulības ar juristu Ārenu Skulmi ir trīs meitas. Pēc tam, kad skandalozais Kiviču pāris nonāca Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā, Lienes meitas ar viņu kopā nedzīvo. 

Liene šobrīd ir ceturtā bērniņa gaidībās. 

Skandalozā pašmāju šovbiznesa pāra uzvedība publiskajā telpā pērn nonāca Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā. VBTAI portālam apstiprināja, ka inspekcija jau trīs reizes vērsusies policijā.

Iepriekš inspekcija bija vērsusies policijā ar lūgumu sākt administratīvā pārkāpuma lietu par iespējamu emocionālo vardarbību pret bērniem.

Policija pēc lūguma saņemšanas veica radinieku aptaujāšanu, situācijas izpēti, bet konstatēja, ka bērniem apdraudējumu, risku neesot.

VBTAI pēc policijas atteikuma sākt administratīvā pārkāpuma lietu policijā vērsās vēl divas reizes, bet arī tad lūgums sākt lietu tika noraidīts.

Vienlaikus VBTAI ir gatava vēlreiz vērsties policijā, ja atkārtosies līdzīga situācija, kāda bija iepriekš. 

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu