Līdz maija beigām "airBaltic" atceļ vēl 370 lidojumus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna.
Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna. Foto: Ieva Čīka / LETA

Nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" no 29. marta līdz 31. maijam atcēlusi vēl 370 lidojumus uz dažādiem galamērķiem, samazinot kopējo sēdvietu skaitu par 7%, informēja "airBaltic" pārstāve Alise Briede. 

Reisi atcelti papildus jau iepriekš apstiprinātajām lidojuma grafika izmaiņām un atceltajiem reisiem no Rīgas uz Milānu un Veronu, kas tika darīts veselības un drošības apsvērumu dēļ.

Briede norādīja, ka reisu skaits galvenokārt samazināts uz tiem galamērķiem, uz kuriem bijis zemākais pasažieru pieprasījums. Lielākajai daļai pasažieru būs iespējams nokļūt iecerētajā galamērķi tajā pašā vai nākamajā dienā.

Ar pasažieriem, kuru reisi tikuši ietekmēti, lidsabiedrība sazināsies personiski, izsūtot e-pasta vēstuli. 

Jau vēstīts, ka veselības un drošības apsvērumu dēļ, kā arī sekojot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijām, "airBaltic" nolēmusi pārtraukt visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas no pirmdienas līdz aprīļa beigām. 

Uz šo reģionu lidojumus veic arī lidsabiedrība "Ryanair", kas nodrošina reisus uz un no Bergamo. Aviokompānija ir informējusi, ka no 17. marta šajā maršrutā samazinās reisu skaitu. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu