Timmam labs sniegums "Himki" uzvarā Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.com

Latvijas basketbolists Jānis Timma pirmdien savā laukumā Maskavas apgabalā guva septiņus punktus un sakrāja labāko +/- rādītāju "Himki" uzvarā Vienotās līgas spēlē, kamēr Dairis Bertāns palika bez gūtajiem punktiem.

Himku basketbolisti savā laukumā ar 79:74 (21:16, 22:19, 24:13, 12:26) pārspēja Saratovas "Avtodor".

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 31 sekundi, kuras laikā realizēja abus divpunktu metienus un vienu no trīs "trejačiem".

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienreiz kļūdījās, trīs reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, kā arī iekrāja efektivitātes koeficientu septiņi un labāko komandā +/- rādītāju 17.

Bertāns laukumā pavadīja 18 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā garām aizmeta visus četrus "trejačus". 

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, izprovocēja vienu piezīmi un iekrāja efektivitātes koeficientu mīnus viens.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Aleksejs Šveds, zaudētājiem 18 punkti un piecas atlēkušās bumbas Orlando Džonsonam.

Himku komanda ar 18 uzvarām 19 spēlēs turnīra tabulā ieņem pirmo vietu.

Citā mačā Maskavas CSKA bez Jāņa Strēlnieka pieteikumā viesos svarīgā cīņā par otro vietu ar 77:71 (13:19, 19:16, 21:21, 24:15) pieveica Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ".

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem un astoņām izprovocētām piezīmēm bija MAiks Džeimss, bet mājinieku rindās pa 17 punktiem sakrāja Mants Kalnietis un Vils Kamingss.

CSKA ar 15 uzvarām 19 mačos ieņem otro vietu, kamēr viņu šodienas pretinieki ar bilanci 13-6 seko "armijniekiem".

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu