Meieram perfekta precizitāte no spēles Adrijas līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Meiers
Mārtiņš Meiers Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu basketbolists Mārtiņš Meiers pirmdien guva astoņus punktus deviņās minūtēs Adrijas līgas spēlē, taču Podgoricas "Budučnost VOLI" komanda Ļubļanā cieta zaudējumu.

Melnkalnes klubs viesos ar 79:81 (18:18, 20:20, 21:17, 20:26) apspēlēja Slovēnijas vienību "Cedevita Olimpija".

Meiers laukumā pavadīja deviņas minūtes un 17 sekundes, kuru laikā realizēja visus metienus  - abus divpunktu un četrus soda metienus. Tāpat latviešu centra spēlētājs izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, reizi bloķēja metienu, pa trim reizēm pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, kā arī tika pie dalīta otra labākā efektivitātes koeficienta komandā 15.

"Budučnost" komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Nikola Ivanovičs, 17 punkti Džastinam Kobsam, bet mājinieku rindās 17 punktus sakrāja Kodijs Millers-Makintairs.

Peinera pārstāvētā Belgradas Belgradas "Partizan NIS" ar 16 uzvarām 20 cīņās ir turnīra līderpozīcijā, bet Meiera klubs ar 15 panākumiem 21 duelī ir otrajā vietā.

Iepriekšējā sezonā Adrijas līgā triumfēja Serbijas basketbola klubs Belgradas "Crvena zvezda mts", tādējādi nodrošinot vietu šīs sezonas ULEB Eirolīgas turnīrā. Belgradas komanda fināla izšķirošajā, piektajā, spēlē savā laukumā ar 97:54 sagrāva Melnkalnes klubu Podgoricas "Budučnost VOLI", sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu