Foto ⟩ "Mēs to "aizsmurfosim" prom." Spītējot koronavīrusa uzliesmojumam, Francijā notikusi lielākā Smurfu satikšanās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Laikā, kad koronavīrusa uzliesmojuma dēļ tiek atcelti pasākumi un visiem ierosina būt piesardzīgiem, tūkstošiem cilvēku Francijā sanākuši kopā, lai kopīgi pārtaptu par Smurfiem un uzstādītu Ginesa Pasaules rekordu, vēsta portāls "AV Club".

Pierādot gan cilvēku neatlaidīgo dabu, gan neapdomību pret izveidojušos situāciju, pasākumā pulcējās apmēram 3500 cilvēku, lai kopīgi atdarinātu Smurfus un dotos gājienā uz Landerno, Francijā.

Fotogrāfijās redzams, cik iespaidīgi un mulsinoši izskatās tik liels par ziliem ļaudīm sakrāsojies cilvēku pūlis, taču galvenās bažas rodas, aizdomājoties par to, cik tālu šis vīruss varētu izplesties tikai no viena inficēta Smurfa.

Foto: Francijā notikusi lielākā Smurfu satikšanās

"Mēs nolēmām neuztraukties un nepadoties, cenšoties uzstādīt uzstādīt rekordu," sacīja kāds zilas krāsas cilvēks, "un tagad esam Pasaules čempioni!"

Kāds viņa kolēģis piebilda: "Koronavīruss nav nekas īpašs un uztraukumam nav pamata, mēs to "aizsmurfosim" prom!"

Tikai vienu dienu pēc rekordlielās satikšanās, Francijas valdība izsludinājusi aizliegumu rīkot pasākumus, kuros apmeklētāju skaits pārsniegtu 1000 cilvēku. Nav izslēgts, ka lēmums pieņemts pēc tam, kad nācās noskatīties uz milzīgu cilvēku pūli, kas sanākuši kopā koronavīrusa uzliesmojuma laikā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu