Līdz maija beigām "airBaltic" atceļ reisus uz Romu un Telavivu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pasažieru terminālis starptautiskajā lidostā "Rīga".
Pasažieru terminālis starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Evija Trifanova/LETA

Veselības un drošības apsvērumu dēļ, kā arī sekojot atbildīgo iestāžu rekomendācijām, "airBaltic" uz laiku līdz 2020. gada 31. maijam pārtraukt lidojumus uz un no Romas no 10. marta, kā arī no 11. marta uz un no Telavivas, portālam "Apollo" atklāja uzņēmuma pārstāve Alise Briede.

Viņa informēja, ka ar pasažieriem, kuri rezervējuši biļetes ietekmētajiem lidojumiem, lidsabiedrība sazināsies personīgi un piedāvās ceļojumu alternatīvas.

Papildus lidojumu pārtraukšanai no Rīgas uz Romu un Telavivu,"airBaltic" arī ir atlicis tiešo reisu uzsākšanu no Tallinas uz Romu līdz 2020. gada 1. jūnijam.

Aviosabiedrība aicina pasažierus sekot līdzi atbildīgo veselības iestāžu rekomendācijām, un vienlaikus pieturēties pie regulāras roku mazgāšanas un citiem pamata higiēnas pasākumiem. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka "airBaltic" piedāvā iespēju visām esošajām rezervācijām, kas veiktas līdz 9. martam ar ceļojuma datumiem līdz 2020. gada 31. martam, bez maksas mainīt datumu ceļojumiem, kas jāveic līdz 2020. gada 31. decembrim.

Datuma maiņu nepieciešams veikt pirms oriģinālās rezervācijas izlidošanas datuma. Ja sākotnējā biļetes cena nav pieejama, nepieciešams piemaksāt attiecīgo cenas atšķirību. Rezervācijas izlidošanas valstij un galamērķim jāsaglabājas tādam pašam kā oriģinālajā biļetē.

Jau ziņots, ka "airBaltic" pārtraukusi visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas no 9. marta līdz aprīļa beigām.

Itālijā no šodienas, 10. marta, visā valsts teritorijā noteikta karantīna. Savukārt Izraēla paziņoja, ka tūristiem valsts ir jāpamet tuvāko dienu laikā.

"Tūristiem, kas ir palikuši Izraēlā, tiks dots laiks, lai organizētā veidā dotos prom tuvāko dienu laikā," teikts ministrijas paziņojumā, konkrētāku izceļošanas laiku neminot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu