Trešdienas horoskops: 11. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 11. martam.

AUNS Tuvs radinieks vai sens draugs var palīdzēt uzlabot tavu materiālo stāvokli. Attiecībās ar mīļoto neesi tik spītīgs, labāk izpildi viņa lūgumus bez liekām pretenzijām. Šodien vēlams atturēties no alkohola.

VĒRSIS Kaislīgi un ar manāmiem panākumiem aizstāvēsi savas un līdzgaitnieku intereses. Uzmanies no provokācijām, neļauj sevi izsist no līdzsvara. Šodien vari kārtot birokrātiskās nianses, tieslietu jautājumus.

DVĪŅI Neizdari pāragrus secinājumus. Pirms sāc rīkoties, kā nākas pārliecinies, vai gaiss tīrs, vai tavā ceļā nav parādījušies jauni šķēršļi. Attiecības ar mīļoto būs atkarīgas no panākumiem darbā.

VĒZIS Veiksies medicīnā strādājošajiem Vēžiem. Spēsi ātri, nekļūdīgi noteikt pacientu diagnozi, piemeklēt atbilstošu ārstēšanas metodi. Attiecībās ar pretējo dzimumu var traucēt kautrīgums, neizlēmīgums.

LAUVA Profesionālajos jautājumos ieturēsi pārāk radikālu nostāju. Nevēlēsies uzklausīt līdzgaitnieku ieteikumus. Rēķinies, ka kategoriskā nostāja var pamatīgi iedragāt savstarpējās attiecības, radīt zaudējumus.

JAUNAVA Gandrīz visas dienas garumā būsi ātri aizkaitināms, līdz ar ko konkurenti varēs itin viegli izsist tevi no līdzsvara. Centies rast jūtamāku iekšējo mieru, savaldību. Vakaru pavadi kopā ar ģimeni.

SVARI Var parādīties pavisam reālas iespējas nopelnīt. Pret dotajiem solījumiem vajadzētu izturēties nedaudz nopietnāk, objektīvāk novērtēt savas patiesās spējas. Šodien sāktas lietas būs ienesīgas, ilgstošas.

SKORPIONS Gribēsi patiesi daudz un, protams, visu uz karstām pēdām. Vēlmes samērā krasi atšķirsies no realitātes. Taču tev nāksies pasvīst vaiga sviedros, lai īstenotu kaut daļu no iecerētā.

STRĒLNIEKS Tava sapņainība un nedaudz utopiskā attieksme pret dzīvi var radīt sarežģījumus savstarpējās attiecībās gan darbā, gan mājās. Šodien būtu pareizāk atturēties kārtot nopietnus finansiālos jautājumus.

MEŽĀZIS Darbā izvairies no pavēlnieciska toņa, vēlmes pakritizēt, pretējā gadījumā sagaidāmas asas vārdu pārmaiņas. Ja priekšniecība ir kaut ko nolēmusi, necenties to pārliecināt par pretējo!

ŪDENSVĪRS Nav piemērots laiks atskaišu veikšanai un administratīvām lietām. Daži Ūdensvīri var kļūt ļoti māņticīgi, pievērst uzmanību maznozīmīgiem sīkumiem, nopietnās lietas atstājot otrajā plānā.

ZIVIS Kolēģu neapdomīgā rīcība var dziļi aizskart tavas jūtas, kā rezultātā noslēgsieties sevī un apzināti ļausieties depresijai. Mīļotais cilvēks būs saprotošs un sniegs nepieciešamo morālo atbalstu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu