Rīgas "Dinamo" jaunā trenera atlasi sāks ar Latvijas speciālistu izvērtēšanu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pēc iepriekšējā galvenā trenera Ģirta Ankipāna atlaišanas vispirms izvērtēs Latvijas trenerus, otrdien ziņoja portāls TVNET.

Rīgas "Dinamo" vadība pagājušajā nedēļā nāca paziņoja, ka klubs neturpinās sadarbību ar līdzšinējiem treneriem. Kluba padome uzdeva valdei mēneša laikā iesniegt priekšlikumus par kandidātiem uz komandas galvenā trenera amatu.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET apliecināja, ka vispirms tiks vērtēti pašmāju hokeja speciālisti.

"Ir piedāvājumi, kurus gan nevēlos atklāt. Līdz nākamajai sezonai vēl ir diezgan tālu. Vēlamies atrast cienīgu kandidātu," teica Savickis. "Jūs jau zināt mūsu piegājienu - vispirms izskatām Latvijas kandidatūras, pēc tam - visus pārējos."

"Jāsanāk kopā paplašinātajai kluba padomei kopā ar valdi. Jāiziet cauri tiem kandidātiem, kuri jau ir mūsu redzeslokā, jo jau ir izveidots kandidātu saraksts," sarunā ar portālu TVNET uzsvēra Savickis.

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai nav izdevies sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu