Labākās draudzenes ar "Facebook" palīdzību noskaidrojušas, ka ir bioloģiskās māsas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

ASV divām labākajām draudzenēm pie neparasta atklājuma palīdzējis nonākt kāds sens attēls sociālo tīklu vietnē "Facebook", vēsta "Business Insider".

Ešlija Tomasa un Latoja Vimberlija satikās kādā dzimšanas dienas ballītē 2004. gadā, un kopš tā laika abas sievietes ir bijušas nešķiramas. Šā gada janvārī gan atklājies, ka viņas vieno kas vairāk par draudzību.

Janvārī Tomasa savā "Facebook" kontā publicējusi ierakstu ar bildēm no Vimberlijas saderināšanās ballītes. Vienā no tām bija redzams arī Vimberlijas tēvs Kenedijs. Šo personāžu atpazinusi kāda Tomasas mirušās mātes draudzene.

"Ešlijas mammas draudzene teica - neesot zinājusi, ka mans tēvs ir Kenijs. Viņa atklājusi, ka pusaudžu gados abas kopā ar Ešlijas māti bieži pavadījušas laiku ar manu tēvu. Tāpēc palūdzu Ešlijai, lai atsūta man kādu bildi, kurā redzama viņas mamma ar minēto draudzeni," stāstījusi Vimberlija.

Vimberlijas tēvs uzreiz atpazinis minētajā attēlā redzamās sievietes un atklājis, ka viņam jaunībā ar Tomasas māti bijis īss romāns, tiesa, viņa nekad tā arī neesot atklājusi, ka bijusi stāvoklī.

21. februārī, izmantojot DNS testu, Kenijs Vimberlijs uzzināja, ka patiesi ir arī Ešlijas Tomasas tēvs.

"Kad Kenijs paziņoja, ka ir mans tēvs, man kauliem pārskrēja tirpas. Nespēju apstrādāt to informāciju. Nespēju pat ar viņiem runāt vairākas dienas," izteikusies Tomasa.

"Esmu priecīgs, ka Latoja ir mana meita. Domāju, ka visi mūsu ģimenē par to ir priecīgi. Viņas bērni allaž bijuši man tuvumā, bet līdz šim neapzinājos, ka esmu blakus saviem mazbērniem," teicis Kenijs Vimberlijs, kurš arī atklājis, ka viņu jaunizveidotajai ģimenei priekšā ir daudzi jautājumi, uz kuriem vēl jāatrod atbildes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu