Magones vīrs koronavīrusa draudu dēļ aizliedz šova komandai turpināt filmēšanu viņa mājā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ziņas par koronavīrusu sasniegušas arī Gulbenes pusi un Magones Šutovienes ģimeni. Tāpēc viņas vīrs, rūpējoties par savas ģimenes veselību, realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” komandai liedzis ieeju viņu mājā. 

“Tā kā visi zina, ka valstī ir apstiprināts koronavīruss, manam vīram tas ir izraisījis baigās pārdomas un šoka stāvokli. Mēs visa ģimene esam pieņēmuši lēmumu, ka turpmāk mierīgi dzīvosim pa mājām,” caur atvērto logu ģimenes lēmumu filmēšanas komandai skaidro Magone. 

“Mums ir mazs bērns. Es kā tēvs esmu spiests aizsargāt savu ģimeni. Ja jau starptautiskā sabiedrība ir pateikusi, ka tas ir ļoti liels risks. Es taču to neizdomāju. Neizdomāju, jeb tomēr man tas ir jāignorē un jāizliekas, ka neko nezinu?” retoriski vaicā Žanis.

Viņš ir pārliecināts, ka laukos, kur mīt Šutovu ģimene, vīrusam nokļūt ir visai niecīga iespēja. Taču potenciālos draudus Žanis saredz faktā, ka realitātes šova “Slavenības. Bez filtra”  filmēšanas komanda darbojas arī citos projektos, tostarp dodas uz ārvalstīm un tādā veidā viņi šo vīrusu varētu atvest arī uz Magones māju. 

Tiesa, Magones faniem nav pamata satraukumam un bažām, ka realitātes šovā nebūs jaunumu par populāro ģimeni – operatora pienākumus uz kādu laiku apņēmies pildīt pats Žanis, kurš ar kameru fiksēs notikumus ģimenes dzīvē. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu