Ceturtdienas horoskops: 12. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 12. martam.

AUNS Pavēlnieciskais tonis nu nekādi nespēs pacelt tavu profesionālo autoritāti kolēģu acīs. Taču praktiska rīcība, kā arī diplomātija varētu būt tas, kas tev šobrīd vajadzīgs! Attiecībās ar mīļoto alksi pēc kaislībām.

VĒRSIS Nav izslēgts, kādu Vērsi būs pārņēmusi apātija, kura traucēs normāli koncentrēties veicamajiem pienākumiem. Vakarpusē diemžēl vari viegli zaudēt savaldību un nonākt konfliktā ar tuviniekiem.

DVĪŅI Piemērots brīdis vajadzīgo zināšanu uzkrāšanai. Ja darba procesā aktīvāk izmantosi modernās tehnoloģijas, tas var nest papildu peļņu. Dienas otrajā pusē aktualizēsies mīlas frontē notiekošais.

VĒZIS Neuztver visu tik personīgi, vairāk balsties uz racionalitāti un piesardzīgumu, tad diena būs izdevusies. Tiekoties ar mazpazīstamiem partneriem, ieklausies intuīcijā. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

LAUVA Nenovērtē pārāk zemu tiešos konkurentus, jo tas tev var dārgi maksāt. Lietās, kuras saistītas ar jurisprudenci, esi īpaši piesardzīgs! Vakars, pavadīts kopā ar mīļoto, būs patīkams, tas sniegs patiesu baudu.

JAUNAVA Grūta, bet vienlaikus auglīga diena. Materiālās vērtības spēlēs primāro lomu. Darbojoties kolektīvā, sasniegsi vairāk, nekā strādājot individuāli. Priekšniecība ievēros tavus centienus!

SVARI Daži Svari kaislīgi aizstāvēs savu taisnību, un ne bez panākumiem. Laba diena juristiem, politiķiem. Vakarpusē vēlams pievērst vairāk uzmanības ģimenei, necilāt galvā darba jautājumus.

SKORPIONS Neiesaisties darba strīdos, saglabā pēc iespējas neitrālāku nostāju! Veicot bezskaidras naudas norēķinus, diemžēl var gadīties neparedzēti misēkļi. Attiecībās ar otro pusīti esi iejūtīgāks.

STRĒLNIEKS Pašam liksies, ka šodienas veikums padarīts godam, taču steigā var sanākt piemirst dažas būtiskas nianses. Tāpēc, pirms nodod darbu, pārliecinies, vai neesi pieļāvis kādu neuzmanības kļūdu.

MEŽĀZIS Galvenais nezaudēt pārliecību par savu taisnību, turpināt virzīties nospraustā mērķa virzienā. Pieņem lēmumus, balstoties tikai uz savu pieredzi. Daži Mežāži diemžēl var saskarties ar konkurentu agresiju.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgta materiālā stāvokļa uzlabošanās, pateicoties jaunam projektam, veiksmīgai sadarbībai ar ārzemēm. Kontaktējoties ar apkārtējiem, par sevi atstāsi šarmanta, izglītota cilvēka iespaidu.

ZIVIS Vēlme plūkt panākumu laurus var būt tik spēcīga, ka tā pamudinās uz pārmērībām, spontānu rīcību. Lai mazinātu neveiksmes, apsver darījumus ar vēsu prātu, nevis rīkojies uz emociju pamata.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu