Video ⟩ Šovu zvaigzne Magone savai meitai oficiāli reģistrējusi divus neparastus vārdus (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šovu zvaigzne Magone devusies uz dzimtsarakstu nodaļu, lai oficiāli reģistrētu jaundzimušo un reizē arī viestu skaidrību par mazulītes vārda izvēli. 

Iepriekš vecāku iecere meitai dot unikālu vārdu - Latvija - raisīja plašu rezonansi sabiedrībā. Daudzi norādīja uz lielo atbildību, ko uzliek tik patriotisks vārds, citi sprieda, ka tas ir absolūts neprāts un vai maz vispār mūsu valstī atļauts šādu vārdu jaundzimušajam dot.

Magone uz dzimtsarakstu nodaļu devusies viena pati, bez vīra Žaņa, un lems par labu diviem vārdiem - Magnolija Latvija. Tāpat šovu zvaigzne atklāj, ka sākotnēji tiešām bija iecerējusi meitai dot vienu vārdu – Latvija. Taču, ņemot vērā faktu, ka Žanis realitātes šova skatītājiem par šo lēmumu bija jau iepriekš izpļāpājies, savas domas mainījusi.

Potenciālo vārdu vidū bijusi arī Lavīze – par godu jauniegādātās mājas pirmajai īpašniecei. Tomēr pēcāk Magone pārdomājusi, jo nav vēlējusies savu dzimtu saistīt ar pavisam nepazīstamu saimi. "Tad kādā brīdī mani uzrunāja draudzene un teica – tev taču ir brīnišķīgs dzejolis Magnolija, kas visiem patīk. Un tad es domāju – kāpēc ne!" - savu izvēli skaidro Magone, piebilstot, ka otrais meitiņas vārds – Latvija - ir cieša Žaņa vēlme, kuru viņa nolēmusi respektēt.

Dzejniece ir strikta arī savā lēmumā par meitas tautību – viņai būs Latvijas, nevis Lietuvas pilsonība.

Video: Magone oficiāli reģistrējusi meitas vārdu - Magnolija Latvija

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu