Pludmales volejbolistes Graudiņa un Kravčenoka nomaina treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Foto: cev.eu

Eiropas čempiones pludmales volejbolā Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka turpmāk trenēsies Andra Krūmiņa vadībā, trešdien sportistes paziņoja savā "Facebook" mājas lapā internetā.

Kopš 2017.gada Kravčenoku un Graudiņu trenēja Genadijs Samoilovs.

"Olimpiskajā gadā katram lēmumam un detaļām ir milzīga vērtība. Apsverot visas iespējas un tai skaitā arī riskus, esam nolēmušas mainīt mūsu komandas treneru sastāvu," raksta sportistes savā kontā.

"Gatavošanos olimpiskajām spēlēm turpināsim trenera Andra Krūmiņa vadībā un dosimies kopā aizvadīt treniņnometni Losandželosā pirms Pasaules tūres četru zvaigžņu posma Meksikas pilsētā Kankunā."

Duets izsaka pateicību trenerim, pie kura trenējoties, viņas iepriekšējā sezonā kļuva par Eiropas čempionēm un izcīnīja vietu Tokijas olimpiskajās spēlēs.

"Vēlamies pateikt paldies trenerim Genadijam par viņa doto ieguldījumu un darbu mūsu kā sportistu izaugsmē un attīstībā," teikts paziņojumā.

Pirms šīs sezonas no Genadija Samoilova aizgāja otrs spēcīgākais Latvijas duets Jānis Šmēdiņš/Aleksandrs Samoilovs.

Šobrīd pie G.Samoilova trenējas Latvijas spēcīgākais vīriešu duets Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, kā arī Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu