Aculiecinieks palīdz operatīvi noķert iespējamo dzērājšoferi, kurš izraisījis avāriju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgā kāds autovadītājs, nesavaldījis savu spēkratu, iebraucis betonā žogā un centies no notikuma vietas aizbēgt. Ļoti iespējams, viņam tas būtu izdevies, ja viņu nebūtu aizturējis kāds aculiecinieks, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Es tur braucu garām, "nometu" mašīnu un domāju, iespējams, viņš ir autovadītājs, kurš pamet notikuma vietu," raidījumam pastāstīja negadījuma aculiecinieks Ivars. Iespējamais vainīgais centies bēgt, bet vīrietis viņam devās pakaļ, paralēli zvanīdams policijai.

Tuvojoties vadītājam, Ivars konstatējis, ka viņš ož pēc alkohola. Atbildot uz izsaukumu, ieradusies Rīgas Pašvaldības policija, kas iespējamo vaininieku noķērusi.

Viņš aizvests uz avārijas vietu, kur viņu jau sagaidījuši ceļu policisti. Iespējamais vaininieks atteicies no alkohola koncentrācijas mērījuma izelpā, tādēļ likumsargi aizturēto nogādājuši uz medicīnisko ekspertīzi.

Notikuma vietā glābēji atvienojuši automašīnas akumulatoru, lai izslēgtu aizdegšanās iespējamību. Tikmēr Ivars, kurš ar savu rīcību krietni atvieglojis likumsargu darbu, sniedzis nepieciešamos paskaidrojumus.

"Es domāju, ka jāpieskata mums vienam otru. Ja kāds ir nogājis no ceļa, jāpalīdz tikt atpakaļ," raidījuma pauda vīrietis.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu