Video ⟩ Rīgas centrā avarējušā automobilī uziet ieroci (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls.
Ierocis. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Trešdien, 11. martā, Rīgas centrā kāda avarējuša automobiļa šoferis pamatīgi nobiedēja otru incidentā iesaistīto pusi, jo pēc negadījuma spēkrata salonā pamanīts ierocis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap pulksten 11 Rīgas centrā saskrējās kāda apvidus automašīna ar citu spēkratu, notikumā vietā ieradās ne tikai ceļu policisti un neatliekamās palīdzības mediķi, bet pat divas likumsargu patruļas vienības, kas bloķējušas brauktuvi un steidzīgi ielenkušas vienu no šoferiem, vēsta raidījums.

"Viņš bija nedaudz lēnīgs, sēdēja mašīnā tā, it kā viņam būtu kļuvis slikti. Mēs pieklauvējām, viņš pat sākumā logu neatvēra. Viņš sēdēja iekšā, šoka stāvoklī. Galu galā, viņš lēnām atvēra logu, ar mums nerunāja, tā kā būtu nedaudz šoka stāvoklī. Padomājām, varbūt slikti kļuvis, tādēļ mēs izsaucām "ātros"," stāsta otra cietušā auto vadītāja Jeļena.

Brīdī vēlāk atklājies, ka par iemeslu trauksmei un vairāku likumsargu vizītei kalpojis nevis pats negadījuma fakts, bet tas, ko liecinieki pamanījuši avarējušā auto salonā.

Pie Alekseja policisti atraduši gāzes pistoli un to konfiscējuši, turklāt vīrietis ticis uzaicināts uz likumsargu busiņu lietas apstākļu noskaidrošanai.

Izrādījās, ka atradums ir oficiāli reģistrēts un to Aleksejs pierādījis, kārtības sargiem uzrādot nepieciešamos dokumentus. Vīrietim uz vietas veikta arī alkohola koncentrācijas pārbaude un mērījuma rezultāti parādījuši nulles.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu