Rīgas "Dinamo" izskatīs arī Pētera Skudras kandidatūru galvenā trenera amatam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Pēteris Skudra esot viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata kandidātiem, kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklājis portālam "sportacentrs.com".

Rīgas "Dinamo" vadība pagājušajā nedēļā nāca klajā ar paziņojumu, ka klubs neturpinās sadarbību ar treneriem, kuri šosezon strādāja ar komandu.

Kluba padome uzdeva valdei mēneša laikā iesniegt priekšlikumus par kandidātiem uz Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera amatu.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET norādījis, ka primāri tiks vērtēti kandidāti no pašmāju hokeja speciālistu loka.

Savickis portālam TVNET apstiprināja, ka uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu varētu pretendēt Leonīds Tambijevs, kurš pēdējos gados strādājis ar Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandām.

Savukārt portālam "sportacentrs.com" kluba padomes priekšsēdētājs apstiprinājis, ka Rīgas "Dinamo" izskatīs arī Skudras kandidatūru.

Skudra šosezon bija KHL kluba Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris, taču pērn novembrī viņu no amata atlaida, kad komanda 27 spēlēs bija izcīnījusi 22 punktus.

Skudra no 2013. līdz 2018. gadam piecas sezonas bija KHL kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris.

Pašlaik 46 gadus vecais hokeja speciālists pagājušajā sezonā nevienā klubā nestrādāja. 

Savukārt iepriekš karjerā SKudra strādājis arī kā vārtsargu treneris KHL klubā Čerepovecas "Severstaļ" un kā galvenā trenera asistents Novosibirskas "Sibir" komandā.

Hokejista karjerā Skudra vairākus gadus spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņš ir tikai viens no pieciem Latvijas vārtsargiem, kuri spēlējuši pasaules hokeja mekā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu