Plāno pēc skolēnu brīvlaika divas nedēļas mācības skolās nodrošināt attālināti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Klase. Ilustratīvs attēls.
Klase. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) plāno mācības izglītības iestādēs divu nedēļu garumā pēc skolēnu brīvlaika nodrošināt attālināti, mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja IZM parlamentārais sekretārs Reinis Znotiņš (JKP).

Znotiņš norādīja, ka pēc skolēnu brīvlaika, kas 1.-11.klases skolēniem paredzēts nākamajā nedēļā, skolās mācību procesu plānots noteikt divas nedēļas attālināti.

Patlaban IZM apzina, cik pieejami un kādi ir saziņas veidi bērniem. IZM sola monitorēt, kā attālinātās mācības strādās, un, ja tās nestrādās, tad tā vietā tiks pagarināts brīvlaiks.

Jau ziņots, ka pēdējās diennakts laikā jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 apstiprināta vēl sešiem cilvēkiem, paziņoja Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Līdz ar to kopumā Covid-19 līdz šim apstiprināts 16 cilvēkiem.

Kā informē SPKC, pēdējās diennakts laikā Latvijā veikts 41 laboratoriskais izmeklējums uz "Covid-19", bet kopumā līdz šim izmeklētas jau 332 personas.

Tikmēr visā pasaulē Covid-19 gadījumu skaits 114 valstīs sasniedzis 118 000, un no šīs slimības miris 4291 cilvēks, liecina Pasaules Veselības organizācijas (PVO) dati.

PVO ģenerāldirektors Tedross Adhanoms Gebreiesuss 11.martā paziņoja, ka jaunā koronavīrusa uzliesmojums sasniedzis globālas pandēmijas līmeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu