Rīgā vēja dēļ atdalījusies ēkas fasāde. Bloķēta satiksme no Vanšu tilta (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/Alberts Dinters

Ceturtdien, 12. martā, spēcīgā vēja rezultātā atdalījusies kādas ēkas fasāde Kalnciema ielā.

Kā ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), tad paaugstinātas bīstamības rezultātā ir bloķēta satiksme virzienā no Vanšu tilta.

VUGD aicina nevienu iedzīvotāju netuvoties notikuma vietai.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka Rīgā gaidāmas rietumu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 25 m/s, pie jūras iespējamas brāzmas līdz 30 m/s; piektdien no rīta un dienā vēja ātrums brāzmās vairs nepārsniegs 13 m/s. Brīžiem būs nokrišņi; gaisa temperatūra +3 grādi naktī un +6 grādi dienas vidū.

Savukārt Kurzemes piekrastē vējš sasniegs 30-35 m/s lielu spēku. Citviet Latvijas piekrastē gaidāmas vēja brāzmas līdz 27-32 m/s, pārējā valstī - līdz 23-28 m/s.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs visā valstī izsludinājis oranžo brīdinājumu, Kurzemē arī sarkano - augstākā līmeņa - brīdinājumu, kas nozīmē, ka iespējami ievērojami postījumi plašās teritorijās, kā arī nelaimes gadījumi, kas apdraud dzīvību.

Iedzīvotājiem jebkuros apstākļos jāseko līdzi informācijai un norādījumiem, ko sniedz atbildīgās institūcijas, un jābūt gataviem ārkārtas pasākumiem

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu