Piektdienas horoskops: 13. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 13. martam.

AUNS Tava uzvedība, domāšanas veids būs ļoti savdabīgs, lai neteiktu ekscentrisks. Var rasties domstarpības ar kolēģiem naudas jautājumos. Panākumus gūs tie, kuri pratīs saglabāt savaldību un tālredzību.

VĒRSIS Kārtējo reizi apliecināsi, ka centīgāku darbarūķi par tevi priekšniecībai būs grūti atrast. Turpini tādā pašā garā, un tad jau arī paaugstinājums vairs nebūs aiz trejdeviņiem kalniem!

DVĪŅI Pratīsi meistarīgi izmantot situāciju, parādīt lietas sev vēlamā gaismā. Laba diena Dvīņiem, kuri pārstāv sociologu un sabiedrisko darboņu rindas. Attiecības ar mīļoto var kļūt nedaudz sarežģītas.

VĒZIS Tiec vaļā no nedrošības, neapmierinātības ar dzīvi, citādi tas var sākt negatīvi ietekmēt darba lietas. Šodien labāk neslēgt svarīgus līgumus un netikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

LAUVA Būsi vērīgs un izveicīgs, tādējādi neiekritīsi konkurentu izliktajos slazdos. Veiksmīga diena Lauvām, kuras saistītas ar izklaides biznesu, tūrismu un loģistiku. Vakaru velti ģimenes locekļiem.

JAUNAVA No tavas puses iespējama pārsteidzīga rīcība, kura var novest pie finansiālajiem zaudējumiem. Nebūtu vēlams doties uz valsts iestādēm, kā arī risināt ar mantojumiem, tiesvedību saistīto.

SVARI Saskaroties ar nebūšanām, līdzgaitnieku kaitinošo rīcību, centies saglabāt humora izjūtu, neļaut sīkām problēmām nomākt sevi. Dienas otrajā pusē ieteicams izmantot pirts procedūras vai masāžas seansu.

SKORPIONS Veiksme solās pavadīt tos Skorpionus, kuri cītīgāk ieklausīsies savā intuīcijā! Labvēlīgs laiks partnerattiecību jautājumiem. Finanšu lietās liec lielāku akcentu uz ilgtermiņa ieguvumiem.

STRĒLNIEKS Tirdzniecības jomā strādājošie lieliski spēs piesaistīt pircēju uzmanību. Reklāmas pasākumos liec lielāku uzsvaru uz pikantu zemtekstu, nevis spilgtām frāzēm, košām krāsām!

MEŽĀZIS Tava rīcībā būs vērojama neveselīga ietiepība, nevēlēšanās piekāpties. Pirms sāc ķīviņu ar mīļoto cilvēku vai atvasīti, padomā - vai tev tiešām tas ir vajadzīgs. Labāk izliec iekšējo spriedzi sporta zālē.

ŪDENSVĪRS Stabilizējot attiecības privātajā dzīvē, tev izdosies uzlabot koncentrēšanās spējas, kas savukārt labvēlīgi atsauksies uz sasniegumiem darba jomā. Šobrīd var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

ZIVIS Psiholoģiski sarežģīta diena. Būs grūti apspiest iekšējo pasauli plosošās emocijas. Daži Zivju zīmes pārstāvji var saiet ragos ar augstākstāvošajiem. Ja iespējams, aizmūc no darba nedaudz ātrāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu