Zodiaka pārstāvji, kuri nekad neatzīsies jūtās pirmie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

"Es tevi mīlu" - šie, iespējams, ir skaistākie vārdi uz pasaules. Atzīšanās mīlestībā nereti var attiecības pacelt jaunā līmenī, tomēr, kā norāda astrologi, ir vairākas Zodiaka zīmes, kas vairāk par citiem tendētas nerunāt par savām jūtām, vēsta portāls "Fabiosa".

Jaunava

Dzirdēt "es tevi mīlu" no Jaunavas - tas, pēc astrologu domām, esot visnotaļ netipiski. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm ļoti patīkot kārtība, tostarp arī emocijās. Atzīšanos mīlestībā no Jaunavām varot gaidīt mēnešiem, lai gan patiesībā viņas jau sen ir iemīlējušās. Jaunavām ir svarīgi pārliecināties par savu jūtu patiesumu pirms atklāt tās citiem. 

Partnerus Jaunavas vērtē pēc pūlēm, ko otra puse iegulda attiecībās. Jaunavām ir svarīga nopietna izturēšanas pret attiecībām, rūpes un cieņa. 

Skorpions

Sievietes-Skorpioni noteikti nav pārmaiņu piekritējas. Viņām ir svarīga stabilitāte un komforts, bet atzīšanās mīlestībā ar iedragāt ierasto lieto kārtību. Viņas nesteidzas pavēstīt otrajai pusītei par savām jūtām, bet reizēm pat tās apzināti noklusē, kamēr nav pārliecinājušās par attiecību attīstības iespējām. 

Skorpioniem patīk šķist noslēpumainiem, vēsta astrologi. Arī iemīlot kādu, šīs Zodiaka zīmes sievietes varot to ilgāku laiku slēpt, spēlējoties ar partneriem. Skorpioni reti par mīlestību sāk runāt pirmie, dodot priekšroku atbildēt uz izteiktu atzīšanos mīlestībā, ja vien tā ir abpusēja. 

Ūdensvīrs 

Spriest par mīlestību sievietēm-Ūdensvīriem esot viegli. Tomēr šīs Zodiaka zīmes pārstāve patiesi cienot savu brīvību un neatkarību, kā arī neredzot neko sliktu tajā, ja ir vienas, norāda astrologi. Ūdensvīri atveras vien tad, kad ir pilnībā tam gatavas un nebaidās, ka partneri viņas varētu kaut kā ierobežot. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu