Lauvene vai jēriņš? Ar ko gultā atšķiras Zodiaka pārstāves (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi apgalvo, ka zvaigžņu stāvoklis brīdī, kad kāds ienāk šajā pasaulē, tieši ietekmē šī cilvēka raksturu. Par to, kā tas izpaužas gultā, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Drosmīgās un bezbailīgās Auna zīmes pārstāves ir dzimušas kareivīgā Marsa ietekmē, tādēļ bieži vien guļamistabā ņem grožus savās rokās. Viņas ir impulsīvas un būs gatavas arī tām lietām, par kurām vairums dāmu sarkst un bālē.

Vērsis

Šīs dāmas ir lēnprātīgas, taču kaislīgas mīlnieces. Viņām patīk sveces, zīds, maigi un rūpīgi pieskārieni. Ar zem šī zvaigznāja dzimušajām visam ir jābūt nesteidzīgi un skaisti.

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušās sievietes ir īstenas "psiholoģiskās akrobātes" - viņas zina visu par lomu spēlēm un dažādu fantāziju ieviešanu gultas dzīvē. Kungiem, kuri baidās pat no neķītras runāšanas, ar šīm kundzēm var šķist mazliet "pārāk karsti". 

Vēzis

Zem šī zvaigznāja dzimušajām arī gadījuma romāns šķiet kā vesels mīlas stāsts. Šīs sievietes ir ļoti emocionālas un jūtīgas, tādēļ nevajadzētu brīnīties, ka kaisles pilnā nakts viņām nozīmē "daudz ko vairāk".

Lauva

Zodiaka "pornozvaigznes" - šīs dāmas lieliski zina, kā sevi prezentēt labākajā un seksīgākajā veidā, neaizmirstot ne pa atbilstošu veļu, ne juteklisku apgaismojumu.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušās vada Merkūrs - saprāta un komunikācijas planēta, tādēļ viņas nevar ciest garlaicīgus tipus. Šīs dāmas ļoti labprāt iesaistās lomu spēlēs, erotisku scenāriju izspēlēšanā un neķītrās sarunās.

Svari

Pār šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm valda Venēra, mīlestības dievietes planēta. Viņas dievina mīlēšanos un labprāt pieņem gan dominējošu, gan pakļāvīgāku pozīciju.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji, bez šaubām, ir erotiskākie no visām Zodiaka zīmēm. Zem šī zvaigznāja dzimušajām patīk nevaldāms, kaislīgs un intensīvs sekss, turklāt viņa nebaidās eksperimentēt ar dažādām seksa rotaļlietām.

Strēlnieks

Mīlēšanās ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm ir nebeidzams piedzīvojums - šī dāma vēlas izbaudīt visu, kas vien spēj sniegt mīļotā miesa, tādēļ viņu partneriem nevajadzētu būt pārsteigtiem arī par samērā netradicionāliem piedāvājumiem.

Mežāzis

Absolūta gultas priekšniece. Viņām ir nepieciešams būt kontrolē, tādēļ gultas prieki ar šo kundzi ir piemērotāki tiem, kuri nebaidās atlaist vadības grožus.

Ūdensvīrs

Oriģinālās un neparastās Ūdensvīra zīmes pārstāves dievina eksperimentus, taču dažkārt var savā izdomā aiziet par tālu. Šīs dāmas seko līdzi visiem jaunākajiem seksa trendiem (jā, tādi tiešām pastāv)!

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves nenodarbojas ar seksu - viņām gultas prieki vienmēr ir jutekliska un uzmanīga mīlēšanās. Šīs kundzes dievina pieskārienus, glāstus un, pēc astrologu domām, kaisli ūdenī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu