NBA spēlētājs ziedojis lielu summu, lai palīdzētu bez darba palikušajiem arēnas darbiniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Lovs
Kevins Lovs Foto: AFP / Scanpix

Koronavīrusa straujās izplatības dēļ ceturtdienas naktī Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņoja par sezonas pārtraukšanu, kas nozīmē, ka bez darba uz laiku paliek arī visu komandu apkalpojošais personāls. Klīvlendas "Cavaliers" uzbrucējs Kevins Lovs ir ziedojis prāvu naudas summu, lai palīdzētu bez darba palikušajam personālam, vēsta "Bleacher report".

Savā "Instagram" kontā "Cavaliers" zvaigzne atklājis, ka, izmantojot savu labdarības organizāciju, viņš ziedos 100 000 ASV dolāru (89 288 eiro) "Rocket Mortgage Fieldhouse" arēnas darbiniekiem, kuri NBA pārtraukuma dēļ uz laiku paliek bez ienākumu avotiem.

"Katrs uz strsa situācijām reaģē atšķirīgi. Bailes un neziņa, ko radījusi COVID-19 izplatīšanās, var būt ļoti nomācoša," uzrunu sācis Lovs.

"Ar basketbola palīdzību mums ir izdevies vērst uzmanību nopietnām problēmām. Mēs turamies kopā kā progresīva līga, kurai rūp tās spēlētāji, fani un komūnas, kurām palīdzam. Mani uztrauc neziņa un bailes, ko izjūt citi, tāpēc esmu nolēmis ziedot 100 000 ASV dolāru, lai atbalstītu "Cavaliers" arēnas darbiniekus. Ceru, ka šajā krīzes laikā man pievienosies arī citi," turpinājis spēka uzbrucējs.

Sava vēstījuma turpinājumā Lovs izteicies, ka pandēmijai ir ne tikai medicīniskas, bet arī sociālas sekas: "pandēmija nav tikai medicīnisks fenomens. Tā cilvēkus un sabiedrību ietekmē dažādos līmeņos. Ir svarīgi apzināties, ka cilvēki, kuri cīnās ar psihiskās veselības problēmām, pret šādu paniku var būt ļoti jūtīgi."

"Esiet laipni viens pret otru. Esiet saprotoši pret citu bailēm, neatkarīgi no tā, vai jūtaties līdzīgi. Esiet droši un pieņemiet uz informāciju balstītus lēmumus. Iedrošinu katru parūpēties par sevi un arī citiem, kuriem palīdzība ir nepieciešama," nobeigumā izteicies Lovs.

Lovs gan nav vienīgais, kurš šajā krīzes situācijā ir gatavs palīdzēt sava kluba arēnas darbiniekiem. Arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" kluba īpašnieks Marks Kjūbans ir nācis klajā ar paziņojumu, ka viņam ir izstrādāts plāns, kā palīdzēt saviem darbiniekiem. Nav šaubu, ka šo abu basketbola personību piemēram drīzumā sekos arī citi.

"Cavaliers" uzbrucējs, kurš šosezon algā pirms nodokļu nomaksas saņem 28,94 miljonus ASV dolāru (25,86 miljoni eiro) savas karjeras laikā ir kļuvis par čempionu, kā arī piecas reizes izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlē. Šosezon aizvadītajās 56 spēlēs Lovs vidēji mačā izcēlies ar 17,6 punktiem un 9,8 bumbām zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu